Razer Kraken 7.1 Chroma nasıldır ?

Arkadaşlar 7.1 almanızda fayda var bende Logitech g230 var kuzenim Razer Chroma 7.1 almıştı ve mukemmel ses kalitesi vardı. Zaten kendisi adından da belli oldugu gibi 7.1 surround ses e sahip yani cs de vs adamların adımlarını daha iyi duyarsiniz sniper sesini duymayin zaten muthis.

Kraken proya gelirsek onda surround yok fakat razerin kendi yazilimiyla sanal surround yapiliyor diye biliyorum fakat bi 7.1 olamaz

Kraken Chroma 7.1 alıp csgo ayarlardan 7.1e aldınız mı hiç?

Ayrıca surround işe yaramıyor ne demek?
Dreamhack turnuvalarında da prolar kesin "Nasıl olsa surround işe yaramıyor ver oglum ordan Snopy kulaklığı" diyorlardir..

Son düzenleme:
CSGO'da en fazla 5.1 seçeneği vardır. :) Ayrıca oyunu kaç yıldır oynuyorum ben bile bilmiyorum. Siberia Elite var kulağımda hiç surround yapmadım. :) Ayrıca dreamhack vs. dedinizde bildiğiniz telefon kulaklığı takıyorlar. Üstünede Platronics (eğer sponsorsa) ya da 3M gibi markaların işçi ses izalasyonuna yarayan kulaklıkları takıyorlar.

D&R'dan aldığım Razer Kraken 7.1 geldi arkadaşlar. cevaplar için teşekkürler :) Merak eden varsa gözlemlerimi paylaşabilirim burada.
hortlattım kusura bakma konuyu ama aldığın kulaklık razer kraken chroma 7.1 mi ve memnunmusun halen sağlam çalışıyormu oyun performansı nasıl

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı