Razer Kraken 7.1 Chroma vs HyperX Cloud 2

Razer Kraken 7.1 Chroma

• Oy verenlerin toplamı
    12

TC Mert Çakır

Megapat
Makaleler
4
Yer
İstanbul
Daha fazla  
1 yıldır Razer Kraken 7.1 Chroma kullanıcısıyım. Bazı insanlar Cloud 2 öneriyor ve kararsız kaldım.
Sizin düşünceleriniz nedir?

Not: Konu hakkında bilgisi olanlar yorum yapıp yukarıdaki ankete oy verirse sevinirim çünkü Cloud 2 önerilir ise maddi harcama yapacağım. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Maddi olarak zorlanmayacaksınız HyperX Cloud 2 daha iyi bir kulaklık profesyonel oyuncu kulaklığı olarak. Hiçbir oyuncunun Razer kullandığını görmedim ama HyperX Cloud 2 kapış kapış kullanılıyor

HyperX Cloud 2 kullanıyorum. Memnunum çünkü 7.1 surround kullanmaya gerek duymadım. CS oynamıyorum. Bu yüzden 7.1 surround özelliğini kullanmadığım için memnunum. Çünkü 7.1 surround kalitesi pek iyi değil. Rahatlık olarak çok rahat fakat uzun süre kulakta kalınca deri olduğu için terletiyor. İçindeki ek aparatı da değiştirmeye üşendiğim için değiştirmiyorum. İpeksi bir kılıfı da var kutu içerisinde geliyor ayrıca. Deri sevmeyen onu da kullanabilir diye. (Bir ara değiştirmeliyim, evet!) Sorun varsa sorabilirsin. Benim önerim, kulaklığında sıkıntı yoksa değiştirmeni önermem. Boşuna para harcamış olursun.

Memnunsanız değiştirmenize gerek yok. C2 güzel bir kulaklık olsa bile eski sayılır artık. Eğer 7.1 şart değil diyorsanız henüz ülkemize gelmemiş olan Cloud Alpha modeline yönelebilirsiniz. 40mm sürücüden 50mm sürücülere geçmenin farkını yüksek seslerde hissedebilirsiniz.

Yorumlarınız için teşekkürler. CS'de ben de 7.1 kullanmıyorum. Değiştirmeyi düşünmemin sebebi insanların tavsiye etmesi ve Kraken 7.1 Chroma'da bazen arkadan gelen adamı önden geliyormuş gibi hissettiriyor o sebepten ötürü memnun değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…