Razer Kraken 7.1 Chroma vs SteelSeries Siberia v3 Prism

barissdagg

Hectopat
Daha fazla  
Bu kulaklıklardan birisini Aliexpress sitesinden alacağım. İki üründe orijinal. Kraken kulağı ağrıtır diyorlar. Steelseries mikrofonou kötü diyorlar. Fakat hangisini tercih edeyim bilemedim. Razer kraken göz alıcı. Müzik, ve oyun için alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steel V3 öneririm. Razer'ın o parayı hak ettiğine inanmıyorum. Zira birkaç Razer ürün inceleme fırsatım oldu. Buna bu kadar parayı neden veriyor insanlar, anlamıyorum. Zira çok daha uygun, çok daha kaliteli ürünler var.

Steel V3 öneririm. Razer'ın o parayı hak ettiğine inanmıyorum. Zira birkaç Razer ürün inceleme fırsatım oldu. Buna bu kadar parayı neden veriyor insanlar, anlamıyorum. Zira çok daha uygun, çok daha kaliteli ürünler var.
Bilgi için teşekkür ederim. V3 prism veya başka kulaklık öneriniz varmıdır bu fiyat bütçesinde ?

V3 prism yerine siberia 350 öneririm şahsen kendim de kullanıyorum gayet memnunum ancak hyperx cloud 2 de çok güzel bir kulakliktir ve mikrofona ihtiyacınız fazlaysa hyperx cloud 2 almanızı tavsiye ederim.

ben size sadece razerdan deathadder öneririm çok sağlam ama başka bir şey önermem nedeni klavye alsanız sesi çok fazla (corsair veya steelseries öneririm) kulaklık alsanız rahat değil başınız ağrıyor (logitech 930 öneririm kullanıyorum gayet iyi bir ses ve çok iyi ses vermektedir) Razer adı Apple adı gibidir kötüde olsa iyi sanılır

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı