Razer Kraken Ağrı Yapıyor, İade Edilmeli mi?

Bora Albul

Hectopat
Daha fazla  
Philips mikrofonsuz kulaklık kullanıyordum CS:GO oynarken. Bir tanıdığımın Sony PS4 kulaklığını denedim çok güzeldi. O gazla Razer'in başlangıç fiyatındaki kulaklığını indirim kuponuyla birlikte çok uyguna aldım. Sesin nereden geldiği olsun kalitesine lafım yok ama her taktığımda yarım saat sonra kulaklarımı ağrıtıyor, uğultu yapıyor, kulaklarımda aşırı baskı hissediyorum. Sizce iade mi etmeliyim? Yoksa alışır mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alışmanız zor o ağrıyı muhtemelen hep yaşarsınız. Şahsen ben rahat edemediğim ekipmanlarla, oyunuma veya izlediğim filme dikkatimi veremiyorum, sürekli bir takıntı oluşuyor. Bu durum sizin içinde geçerliyse illaki değiştirmeniz gerekir.

Philips mikrofonsuz kulaklık kullanıyordum CS:GO oynarken. Bir tanıdığımın Sony PS4 kulaklığını denedim çok güzeldi. O gazla Razer'in başlangıç fiyatındaki kulaklığını indirim kuponuyla birlikte çok uyguna aldım. Sesin nereden geldiği olsun kalitesine lafım yok ama her taktığımda yarım saat sonra kulaklarımı ağrıtıyor, uğultu yapıyor, kulaklarımda aşırı baskı hissediyorum. Sizce iade mi etmeliyim? Yoksa alışır mıyım?
Aslında kulakları rahatsız etmemesi için yanlarda yastık var. Hem de ergonomik gözüküyor. Eğer hala ağrı devam ederse iade edin. Çok şiddetli ise direkt iade edin.

Yeni aldıysan alışması zor olabilir , ses galitesi ve mikrofonu seni mutlu edicektir. Biraz daha şans ver alışamazsan geri verirsin.

Süngerleri fazla yumuşak yaptıkları için öyle oluyor, kulağın süngerin altındaki plastiğe yapışıyor, öyle durdukça da basınçtan ağrı yapıyor haliyle. İade kabul ederler mi bilmiyorum ama yedek süngeri falan varsa değiştirip sat.

Herkese yardimlari icin tesekkurler.Alışılacak gibi değilmiş.. cok sevdigim bir akrabamin tanidigi yerdi iade almiyorlar.Aralari bozulmasin diye bir sey yapamiyorum.
Baska ped alsam sizce sorunu çözer mi ? Yada kulakligin kulaklara baskisini azaltma yöntemleri ise yarar mi ?

aynı dert bendede var bence bizim ürünler replika çünkü ben de alışveriş yaptığım yerde tanıdık tı tı ama bu problemı yaşıyan yok

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı