Razer Kraken Bluetooth kulaklık sesler duyulmuyor

DIABLO36

Hectopat
Katılım
29 Mayıs 2019
Mesajlar
883
Çözümler
2
Merhabalar, birkaç gün önce Razer Kraken Bluetooth kulaklığı aldık arkadaşıma. Arkadaşımın kulaklığında kayıttan yürüt stereo seçiili, kayıt kısmı hands Free (eller açık) seçiliyken sistem, müzik vb. seslerin hiçbiri duyulmuyor, Discord üzerinden gerekli varsayılanlar seçiliyken karşı tarafa konuştuğu ses gidiyor fakat kendisi hiçbir ses duyamıyor. Görselde mikrofon kısmında hands Free'nin altında başka mikrofon görünüyor ama o seçili olmadığı için onu önemsiz görebilirsiniz çünkü onu da devre dışı bıraktık vs. bir şey değişmedi.

1x stereo.png


1x hands free.png


Bir diğer seçenekte ise iki tarafta da varsayılan aygıt hands Free olduğu zaman sesler daha kalitesiz, boğuk ve kötü geliyor ama mikrofon ve kulaklık çalışıyor.

2x hands free.png


2x hands free..png


Bir diğer denediğimiz seçenek, kayıttan yürüt yine stereo seçili, kayıt kısmı kullandığı Laptop'ın mikrofonu seçiliyken sesler inanılmaz kaliteli, düzgün ve sorunsuz gelmekte. Aynı şekilde Discord üzerinden gerekli varsayılanlar seçildiği zaman sağlıklı ses iletişimi de kurulmaktadır.

1x stereoo.png


1x laptop mic.png


Son olarak internette ses ayarlarından kulaklığın hands Free (eller açık) tikinin kaldırılması öneriliyor ama bu defa da mikrofonda hands Free (eller açık) bağlantısı olan aygıt kayıt kısmında hiç görünmüyor. Kendi yazılımında vs. buna bir çözüm yok. Sanki sadece kulaklığı kullanmak için tasarlanmış bir ürün gibi çünkü bir kısımda stereo kulaklık diğer kısımda laptop Mic seçiliyken gelen sesler gayet kaliteli ve güzel. İş kulaklığın mikrofonu ile kulaklığı aynı anda sağlıklı kullanmaya gelince sistemsel bir hata meydana geliyor ve sağlıklı çalışmıyor.

Sistem Windows 10 64 Bit son sürüm. Kulaklık Windows'un Bluetooth'una sağlıklı bir şekilde bağlı ve cihazda görünmekte. Daha önceden böyle bir sorunu farklı markada da olsa yaşayan, çözümünü bulan var mı? Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

Ürün linki: https://www.itopya.com/razer-kraken...KyPFuKPWG2rEc-6CfNLb9tdm29HLa9wRj2v9TZeMhuBlV
 

Geri
Yukarı