Razer Kraken nasıldır?

Mert Yönlü

Hectopat
Katılım
6 Ocak 2017
Mesajlar
17
Yer
Istanbul beykoz
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Kaptan
Malesef akla o ürün gelince o ürün iyi olmuyor. Razer Blackwidow her ne kadar çok seviliyor olsa da biraz araştırma yaptığında tiksiniyorsun. Razer çin malı üretimi dandik kailih swichleri kullanıyor, Corsair ise alman malı piyasadaki en iyi swichleri üreten cherry mx swichlerini kullanıyor.

Klavye konusunda razer almak en basinda da hic icime sinmemisti. Arastirinca da nedenleriyle birlikte ogrendim. Peki Razer Deathadder Elite ve Kraken 7.1 chroma hakkinda ne dusunuyorsun ? Onlari da almayi dusunuyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Klavye konusunda razer almak en basinda da hic icime sinmemisti arastirinca da nedenleriyle birlikte ogrendim. Peki razer deathadder elite ve kraken 7.1 chroma hakkinda ne dusunuyorsun onlari da almayi dusunuyorum

Bana sormamışsın ama söliyim.
Razer deathadder chroma mouse daha iyidir Elite'den.
Razer kulaklık önermem çok iyi ses alırsın fakat 1-2 saatlik kullanımdan sonra kulağını ağrıtmaya başlar.
Kulaklık olarak steelseries öneririm.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bana sormamışsın ama söliyim
Razer deathadder chroma mouse daha iyidir elite den
Razer kulaklık önermem çok iyi ses alırsın fakat 1-2 saatlik kullanımdan sonra kulağını ağrıtmaya başlar
Kulaklık olarak steelseries öneririm

Deathadder chroma ile elite arasindaki farki soylersen daha cok yardimci olmus olursun. Razer kraken ilk 1-2 hafta agritiyo diye biiyorum o da kulaga oturma-alisma suresi. Bence bi kulaklik bu kadar cok agritici olamaz ya daha once hic kullanmadim ama kulakliga okadar para ver 2 saat bile takama. Sacma geliyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Razer kraken hakkinda bilgi verebilir misiniz? Klavye ve mouseyi ne alcagima karar verdim fakat kulaklikta karardiz kaldim. Kraken 7.1 chroma dusunuyorum ama kulak agritmasi olayi filan varmis. Kullanan birisi yardimci olabilir mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Razer kraken 7.1 Chroma'nin piyasadaki en iyi kulaklik oldugunu dusunuyorum fakat su kulak agritma olayindan biraz kararsiz kaldim. Nedenleriyle birlikte soylerseniz daha cok yardimci olursunuz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Razer kraken 7.1 piyasanın en iyi ses veren kulaklıklarından biri.
Logitech g633 iyi bi kulaklık 7.1 okadar bilgi veremiceğim.
Ama steelseries Elite Prism hem 7.1 ses kartına sahip hem piyasasının en rahat kulaklıklarından biri.
Eğer rahatlık okadar önemli değil diyodan Logitech G633 al (biraz araştır çok bilgim yok) 2 saatte bir 10 dk dinlenirim diyosan Razer Kraken 7.1 al.

Saatlerce oynicam kesintisiz ve çok rahat olsun diyodan SteelSeries Elite Prism al.


Görünüşe önem veriyosanız Razer Elite yerine Razer Deathadder Chroma alabilirsin.
Özellikleri çok fark yok ama Elite tek renk maviydi sanırım, Deathadder chroma her renk oluyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
kulaklığı şuan kullanıyorum ve önermiyorum ses kalitesi ne kadar iyi olsada 40 dakika kullandım va kulaklarım aşırı derecede terledi bende bir an önce g430 ve g230 ile değiştireceğim
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı