Razer Kraken Pro V2 vs. Blackshark V2 X

Bütçe
1000

Leursed

Centipat
Katılım
23 Ocak 2023
Mesajlar
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, tecrübe edinmiş arkadaşların tavsiyesine ihtiyacım var, başlıkta belirtiğim gibi Razer ekipman seti dizmek istiyorum, setimi dizmeye kulaklık ile başlıyorum. İlerleyen zamanlarda durumum el verirse klavye ve mouse tavsiyesi isteyeceğim konular açacağım. Şimdiden teşekkürler 🙏🏻
Ürünün siyah olması önceliğimdir.

Şöyle iki ürün buldum tavsiyeniz nedir?
Razer Kraken Pro V2
Razer Blackshark V2 X

Aklıma takılan bir soru var: Ekipman setini dizdiğim zamanda kulaklık, klavye ve mouse ışıklandırmalarını sekronize bir şekilde çalıştırabilir miyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Razer Synapse kurup senkron şekilde çalıştırabilirsiniz.

Krakenin ilk versiyonunu 5 sene boyunca kullandım. Çok güzel kulaklıktı açıkçası üzeceğini sanmıyorum. İnsanlar blackshark'ı da beğeniyorlar. Karşılaştırma videoları izleyebilirsiniz aslında.
 
BlackShark v2X daha yeni bir teknoloji ama illa Kraken almak istiyorum dersen Kraken v3X alabilirsin şu anda kullanıyorum ve memnunum sadece önceki kulaklığıma göre biraz küçük ve sesi hafiften az.

Bu arada Kraken v3X'de kendisine ait ses kartı var yani USB'li.
 
Kraken'i bilmiyorum ama kendim blackshark'ı deneyimledim için onu öneririm cidden çok güzel bir kulaklık ama ses kartı yok işte. Ses kartınız iyiyse kesinlikle blackshark alabilirsniz. Çok hafif, mikrofonu çok kaliteli, 7.1'i çok beğendim. Kulaklığın üstündeki mikrofon kapatma tuşu ve ses kısma tuşundanda memnun kaldım, öneririm kesinlikle.
 
Kraken Pro serisini daha önce deneme fırsatım oldu. Fakat kulaklarıma ciddi derecede baskı yapıyordu 1 saat bile takamıyordum. Sırf bu yüzden bile önermiyorum. Fakat ses seviyesi ve kalitesi gayet güzeldi.
 
@DuckEag @Emperor4231 @Doyle ve @TouchMyFlow değerli yorumlarınız için teşşekkür ederim, anladığım kadarıyla Kraken Pro rahatlık açısından iyi değil ve bu benim için önemli çünkü çoğunlukla vaktimi bilgisayar başında geçiyorum bu yüzden tercihimi Razer Blackshark V2 X yana kıullandım ve siparişimi oluşturdum, ürün elime ulaşınca deneyimlemelerimi aktarıcağımdan emin olabilirsiniz. Bir kaç görsel ekleyebilirim merak edenlere yardımım dokunmuş olur.
 

Geri
Yukarı