Razer kraken Pro vs SteelSeries Siberia v3 vs HyperX Cloud 2 vs Logitech G430

Fatih_Sinan

Hectopat
Daha fazla  
Oynadığım tek oyun cs go onun icin alıcağım kulaklığı ancak çok kararsızım. Hangisini alıyım? Almışken 1 tane alıcam yani dayanıklı olması lazım. Mikrofon kalitesi de çok önemli bas falan da önemli her şeyi önemli yani :D
Hangilerini alıyorum? İsim fiyat yazdım aşağıya. Şimdiden teşekkürler. Birde STEELSERİES V2 LE V3 arasında farkları yazarsanız sevinirim. İyi forumlar.

HyperX Cloud II

Logitech G430

SteelSeries Siberia V3

Razer Kraken Pro

Son düzenleyen: Moderatör:
Razer ürünler yüksek fiyat bandında kalitesiz ürünler. Malzeme kalitesi çok dayanıksız, ve mikrofonunda sorunlar çıktığını okumuştum. SteelSeries kulaklıkları şahsen çok beğensem de konfor olarak beni tatmin etmiyorlar. Şu anda Logitech G430 kullanıyorum, konfor konusunda bütün kulaklıkları tek geçer fakat sesi biraz kötü gerçekten. Bu yüzden geriye tek HyperX Cloud II kalıyor. Onun da ses kartının bozulduğunu duymuştum fakat bu kulaklıkla gelen bir sorun değil ve düzeltilebilir. Konfor açısından da iyi. Bence HyperX Cloud II almalısınız.

rahatlık acısından razer biraz ağır olsada kulaklarını kaplıyo ve ses kalitesi olarak hepsini tekde geçer ama malesefe cok rahat değil bası iyi olsada

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı