Razer Kraken Tournament Edition alınır mı?

TakatimKalmadı

Hectopat
Daha fazla  
Önceki konulara baktığımda üyelerin yarısı beğenmiş diğer yarısı ise beğenmemiş. Bu yüzden tekrar konu açmak istedim.

-Müzik açısından bir beklentim yok.
- Rampage SN-RW6 gibi bir kulaklıktan geçeceğim için rahatlık konusunda her türlü memnun kalacağımı düşünüyorum.
- FPS oyunlarında ortalama bir performans sergilese yeter.
- Konulardan gördüğüm kadarıyla Synapse uygulamasından ayarını yapmadığımız vakit cızırtı gibi sorunlar meydana geliyormuş ancak onu yapabileceğimi düşünüyorum.
-Bu kulaklık bile bütçemi biraz zorluyor, yukarısına çıkamam. Bu fiyat aralığında en çok önerilen bunu görebildim.

Bu şartlar altında bu kulaklık alınır mı?

Ses tekerleğini bantla yapıştırmadığımız zaman çok oynadığı için uzun vadede cızırtı olmaya başlayacağını söyleyen birkaç kişi gördüm. Bu doğru mu? Bu da doğru değilse alacağım gibi duruyor. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Evet ses tekerleği olayı doğru. Konforu gayet iyi çok nadir konfor sorunu yaşayan gördüm pek sorun yaşamazsınız, yazılımla işiniz yoksa ses kartınız iyiyse eğer Blackshark V2X modeline bakabilirsiniz o daha konforlu bir kulaklıktır. Bütçeniz ne kadar bilmiyorum.
Hocam normalde 500 seviyelerinde arıyordum da Razer Kraken T.E. için 700-800'lere çıkma kararı aldım. 1000'ler beni baya aşıyor. Ses tekerleği olayı kötüymüş ama benden pek bir şey almaz sanırım, sesi kulaklıktan ayarlayacağıma bilgisayardan ayarlarım. Ses tekerleğini %80 civarlarına getirip bantlamam gerekiyor değil mi?

Hocam normalde 500 seviyelerinde arıyordum da Razer Kraken T.E. için 700-800'lere çıkma kararı aldım. 1000'ler beni baya aşıyor. Ses tekerleği olayı kötüymüş ama benden pek bir şey almaz sanırım, sesi kulaklıktan ayarlayacağıma bilgisayardan ayarlarım. Ses tekerleğini %80 civarlarına getirip bantlamam gerekiyor değil mi?
Ben de başta olmadı sonradan olmaya başladı. O yüzden yapmanız şart değil %80 olayı da şart değil, en yükseğin bir altı yeterlidir. En yüksekte kalmasın yeter ki. Bantlamanız en azından garanti olur.
İkinci el Blackshark V2 USB model bulabilirseniz uyguna onu tavsiye ederim. İkinci ele ön yargılıysanız size kalmış bir durum.

Ben de başta olmadı sonradan olmaya başladı. O yüzden yapmanız şart değil %80 olayı da şart değil, en yükseğin bir altı yeterlidir. En yüksekte kalmasın yeter ki. Bantlamanız en azından garanti olur.
Hocam cevaplarınız için teşekkür ederim. Alacağım muhtemelen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı