Kingston HyperX Cloud Alpha Gaming Kulaklık (HX-HSCA-RD/AM) en uygun fiyatı, ücretsiz kargo avantajı, diğer kingston kulaklık modelleri ve markaları GittiGidiyor'da!
Pek önermiyor musun ? Bu kulaklıkta THX teknolojisi var. 7.1 den daha iyi. Ayrıca frekans aralığı bahsettiğin kulaklıklardan daha iyi. Bu model üst seviye bir kulaklık. Yanlış bilgi vermemelisin. Ben de var ve çok memnunum.
Pek önermiyor musun ? Bu kulaklıkta THX teknolojisi var. 7.1 den daha iyi. Ayrıca frekans aralığı bahsettiğin kulaklıklardan daha iyi. Bu model üst seviye bir kulaklık. Yanlış bilgi vermemelisin. Ben de var ve çok memnunum.
sanırım bayadır kullanıyorsunuz yakın zamanda bende almayı düşünüyorumda kulaklık hakkındaki düşünceleriniz nelerdir acaba ?
(1 sene sonra yazıyorum kusura bakmayın)
7.1 diyip duruyorlar, ROG Strix Fusion 300 kullanıyorum, 7.1 teknolojisini en iyi beceren kulaklıklardan ancak gel gör ki bir kere kullanmadım tamamen satış politikası bir halta yaradığı yok
7.1 diyip duruyorlar, ROG Strix Fusion 300 kullanıyorum, 7.1 teknolojisini en iyi beceren kulaklıklardan ancak gel gör ki bir kere kullanmadım tamamen satış politikası bir halta yaradığı yok
Kulakliktan anlamayan kişilerin dediklerine bakma parani hak etmeyecek bir kulaklik. Mikrofon kalitesi olarak rezil durumda ve ses kalitesi de pek iyi denemez. Sadece rahat eğer bunu önemsiyorsan ve çok uygun fiyata bulmuşsan alinir.