Razer Kraken Tournament Edition alınır mı?

Ben önermiyorum. Pek başarılı değiller kulaklıkta. Üst seviye kulaklıkları dışında. Ona 700 TL vereceğime Cloud Alpha veya Arctis 5 falan alırdım.

Pek önermiyor musun ? Bu kulaklıkta THX teknolojisi var. 7.1 den daha iyi. Ayrıca frekans aralığı bahsettiğin kulaklıklardan daha iyi. Bu model üst seviye bir kulaklık. Yanlış bilgi vermemelisin. Ben de var ve çok memnunum.

Pek önermiyor musun ? Bu kulaklıkta THX teknolojisi var. 7.1 den daha iyi. Ayrıca frekans aralığı bahsettiğin kulaklıklardan daha iyi. Bu model üst seviye bir kulaklık. Yanlış bilgi vermemelisin. Ben de var ve çok memnunum.
sanırım bayadır kullanıyorsunuz yakın zamanda bende almayı düşünüyorumda kulaklık hakkındaki düşünceleriniz nelerdir acaba ?
(1 sene sonra yazıyorum kusura bakmayın)

7.1 diyip duruyorlar, ROG Strix Fusion 300 kullanıyorum, 7.1 teknolojisini en iyi beceren kulaklıklardan ancak gel gör ki bir kere kullanmadım :D tamamen satış politikası bir halta yaradığı yok

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı