E Ens09 Centipat Katılım 29 Aralık 2019 Mesajlar 30 20 Şubat 2020 #1 Arkadaşlar Razer Kraken tournamen Edition mı yoksa Logitech G Pro X mi daha iyidir? Kulaklıkları hem bilgisayarda hem de telefonda kullanacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Şubat 2020
Arkadaşlar Razer Kraken tournamen Edition mı yoksa Logitech G Pro X mi daha iyidir? Kulaklıkları hem bilgisayarda hem de telefonda kullanacağım.
O Oztrkyasin10 Decapat Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 47 20 Şubat 2020 #2 Bu ikisi arasından açıkcacı logitechi tercih ederdim ama bunlar dışından bir kulaklık alacaksam ki alacağım mh752 cooler master öneriyorum bi bak derim. Artı 0 Eksi
Bu ikisi arasından açıkcacı logitechi tercih ederdim ama bunlar dışından bir kulaklık alacaksam ki alacağım mh752 cooler master öneriyorum bi bak derim.
Mistofaşo lancer evo Hectopat Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 595 Makaleler 3 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 20 Şubat 2020 #3 Bence razer kraken şekli sebebiyle kullanımı daha rahat olur. Onun dışında özellikleri hemen hemen aynı. İkiside 7.1 sürücü kullanıyor mesela. Artı 0 Eksi
Bence razer kraken şekli sebebiyle kullanımı daha rahat olur. Onun dışında özellikleri hemen hemen aynı. İkiside 7.1 sürücü kullanıyor mesela.
denizsevim Kilopat Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 2.390 Makaleler 4 Çözümler 12 Yer İstanbul 20 Şubat 2020 #4 Kesinlikle, Logitech. Artı 0 Eksi Çözüm
O Oztrkyasin10 Decapat Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 47 20 Şubat 2020 #5 Arkadaşlar konuyu açan arkadaş harici yorum atan arkadaşlara sormak istiyorum izninizle. Bende kulaklık alacağımda 700TL civarı bütçem var cooler master mh752 nasıl sizce ? Önerileriniz yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim Artı 0 Eksi
Arkadaşlar konuyu açan arkadaş harici yorum atan arkadaşlara sormak istiyorum izninizle. Bende kulaklık alacağımda 700TL civarı bütçem var cooler master mh752 nasıl sizce ? Önerileriniz yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim
denizsevim Kilopat Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 2.390 Makaleler 4 Çözümler 12 Yer İstanbul 20 Şubat 2020 #6 Oztrkyasin10 dedi: Arkadaşlar konuyu açan arkadaş harici yorum atan arkadaşlara sormak istiyorum izninizle. Bende kulaklık alacağımda 700TL civarı bütçem var cooler master mh752 nasıl sizce ? Önerileriniz yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Konu açınız. Lütfen konuyu dağıtmayınız. Artı 0 Eksi
Oztrkyasin10 dedi: Arkadaşlar konuyu açan arkadaş harici yorum atan arkadaşlara sormak istiyorum izninizle. Bende kulaklık alacağımda 700TL civarı bütçem var cooler master mh752 nasıl sizce ? Önerileriniz yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Konu açınız. Lütfen konuyu dağıtmayınız.
KS KS E Ens09 Centipat Katılım 29 Aralık 2019 Mesajlar 30 21 Şubat 2020 #7 Mistofaşo lancer evo dedi: Bence razer kraken şekli sebebiyle kullanımı daha rahat olur. Onun dışında özellikleri hemen hemen aynı. İkiside 7.1 sürücü kullanıyor mesela. Genişletmek için tıkla... Razer kraken tournament edition thx special audio kullanıyor. Başka üst seviye oyuncu kulaklıkları önerebilir misiniz? Artı 0 Eksi
Mistofaşo lancer evo dedi: Bence razer kraken şekli sebebiyle kullanımı daha rahat olur. Onun dışında özellikleri hemen hemen aynı. İkiside 7.1 sürücü kullanıyor mesela. Genişletmek için tıkla... Razer kraken tournament edition thx special audio kullanıyor. Başka üst seviye oyuncu kulaklıkları önerebilir misiniz?