Merhaba, yakın zamanda kulaklığımı değiştireceğim. 600 lira civarlarında bir bütçe ayırdım ve en mantıklı olan kulaklığı seçmek istiyorum. Razer'ın THX teknolojisi kullananların yazdıkları kadarıyla çok dikkatimi çekti. 7.1 sistemden daha iyi olduğundan bahsetmişler çoğu kez tabi doğruluğu hakkında fikrim yok.
Karşılaştırma yaparken kulaklıklar dışında THX ses teknolojisi ile DTS Headphone:X v2.0 teknolojisini karşılaştırabilirseniz çok mutlu olurum.
İnternet üzerinden karşılaştırdığımda Razer Kraken TE neredeyse her konuda kağıt üzerinde daha iyi görünüyor SS Arctis 5'ten fakat yine de size de danışmak istedim. Mantığım Razer diyor ama gönlümden bir Arctis 5 geçmiyor da değil. Siz bu iki kulaklık arasında kalsanız ne yapardınız merak ediyorum. Farklı bir kulaklık düşünmüyorum açıkçası fakat Hyperx serileri dışında bu fiyat aralığında çok daha iyi diyebileceğiniz bir kulaklık var ise mutlaka ona da bakarım. Şimdiden teşekkürler.