Razer Kraken Tournament Edition vs SteelSeries Arctis 5

Jude2World

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, yakın zamanda kulaklığımı değiştireceğim. 600 lira civarlarında bir bütçe ayırdım ve en mantıklı olan kulaklığı seçmek istiyorum. Razer'ın THX teknolojisi kullananların yazdıkları kadarıyla çok dikkatimi çekti. 7.1 sistemden daha iyi olduğundan bahsetmişler çoğu kez tabi doğruluğu hakkında fikrim yok.

Karşılaştırma yaparken kulaklıklar dışında THX ses teknolojisi ile DTS Headphone:X v2.0 teknolojisini karşılaştırabilirseniz çok mutlu olurum.

İnternet üzerinden karşılaştırdığımda Razer Kraken TE neredeyse her konuda kağıt üzerinde daha iyi görünüyor SS Arctis 5'ten fakat yine de size de danışmak istedim. Mantığım Razer diyor ama gönlümden bir Arctis 5 geçmiyor da değil. Siz bu iki kulaklık arasında kalsanız ne yapardınız merak ediyorum. Farklı bir kulaklık düşünmüyorum açıkçası fakat Hyperx serileri dışında bu fiyat aralığında çok daha iyi diyebileceğiniz bir kulaklık var ise mutlaka ona da bakarım. Şimdiden teşekkürler.

Ben SS Arctis 5 alırdım. Razer da iyi güzel ama SS kalitesi ayrı benim için.Bence Razer abartılıyor.
Neden Hyperx tercih etmiyorsunuz?
Razer genel olarak bana da abartılıyor gibi geliyor ama THX teknolojisi kafamda soru işaretleri oluşturuyor acaba söylendiği kadar iyi mi yoksa pek bir fark yok mu diye. HyperX kulaklıklarda Cloud II kesinlikle düşünmüyorum çok eski olduğundan dolayı ve genel olarak tasarımları da hoşuma gitmiyor. İlla bir HyperX alacak olsam Cloud Alpha S almak isterim onunda fiyatı 300 lira civarlarında daha yüksek.

Merhaba, yakın zamanda kulaklığımı değiştireceğim. 600 lira civarlarında bir bütçe ayırdım ve en mantıklı olan kulaklığı seçmek istiyorum. Razer'ın THX teknolojisi kullananların yazdıkları kadarıyla çok dikkatimi çekti. 7.1 sistemden daha iyi olduğundan bahsetmişler çoğu kez tabi doğruluğu hakkında fikrim yok.

Karşılaştırma yaparken kulaklıklar dışında THX ses teknolojisi ile DTS Headphone:X v2.0 teknolojisini karşılaştırabilirseniz çok mutlu olurum.

İnternet üzerinden karşılaştırdığımda Razer Kraken TE neredeyse her konuda kağıt üzerinde daha iyi görünüyor SS Arctis 5'ten fakat yine de size de danışmak istedim. Mantığım Razer diyor ama gönlümden bir Arctis 5 geçmiyor da değil. Siz bu iki kulaklık arasında kalsanız ne yapardınız merak ediyorum. Farklı bir kulaklık düşünmüyorum açıkçası fakat Hyperx serileri dışında bu fiyat aralığında çok daha iyi diyebileceğiniz bir kulaklık var ise mutlaka ona da bakarım. Şimdiden teşekkürler.
hyper x cloud 2 dahil kullandığım en iyi kulaklık kraken te kesinliklr razer al arctis 5 de iyi ama razer ayrı

hyper x cloud 2 dahil kullandığım en iyi kulaklık kraken te kesinliklr razer al arctis 5 de iyi ama razer ayrı

Selamlar, Razer Kraken TE almayı planlıyorum fakat şuan en ucuzu 680 lira, sanırım biraz beklemeliyim almak için. Ayrıca diğer konularda yazılımının çok fps düşüşü ve fps dropu yaşattığı yazılmış. Sizde böyle bir durum var mı? Herkes kulaklığı ve yazılımı kötülüyor. Bana saçma geldi, ürünü hala kullanan kişiler olarak bu konularda sizden bilgi rica ediyorum. Yani bu kulaklık mı hs60 mı karar veremiyorum fakat bir şeyler beni bu kulaklığa itiyor. Alırsam pişman olur muyum ? Ayarlarıyla sahiden bu kadar uğraşmaya gerek var mı ? Stereo kalitesi Arctis 3'den iyi midir ? Şimdiden teşekkür ediyorum iyi forumlar. @snowfoxie Teşekkür ediyorum şimdiden

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı