Razer Kraken USB Nasıldır?

Kâmui J.

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Almak istiyorum ancak bazı yerlerde kapalı olduğu için baş ağrısı yaptığını öğrendim. Kullanan arkadaşlar yorum yapabilir mi? Bir de bu fiyat aralığında önerebileceğiniz başla alternatif kulaklıklar varsa ve belirtirseniz sevinirim.

Kesinlikle tavsiye etmem.Asla ve asla.Alırsan bildiğin kazık o derece diyebilirim.Ses kalitesi yüksekliği iyi olsa bile kulağı rahatsız ediyor.Uzun süreli kullanımda baş ağıratacak biçimde rahatsız ediyor yani.Ve düzgünce kullandığıma rağmen garip ve anlayamadığım bir şekilde bozuldu.230 liraya(10tl farkla) SteelSeries V2 Limited Edition aldım çok daha mutluyum.Alternatif olarak daha başka şeyler de istiyorsan Logitechi aklından çıkar.HyperX güzel olabilir ancak HyperX'de deneyimim yok.

Kesinlikle tavsiye etmem.Asla ve asla.Alırsan bildiğin kazık o derece diyebilirim.Ses kalitesi yüksekliği iyi olsa bile kulağı rahatsız ediyor.Uzun süreli kullanımda baş ağıratacak biçimde rahatsız ediyor yani.Ve düzgünce kullandığıma rağmen garip ve anlayamadığım bir şekilde bozuldu.230 liraya(10tl farkla) SteelSeries V2 Limited Edition aldım çok daha mutluyum.Alternatif olarak daha başka şeyler de istiyorsan Logitechi aklından çıkar.HyperX güzel olabilir ancak HyperX'de deneyimim yok.

Zoccoshop'da Siberia v2 indirimde şuanda 210 TL. Ancak bazı yerlerde SteelSeries kulaklıkların mikrofonunun kötü olduğu söyleniyor. Ben Siberia v2 kullandım ve çok rahattı ancak mikrofonunu test edemedim. Mikrofonu nasıldır? Logitech G230 deneme fırsatım da oldu ancak kulaklarım içinde rahat etmedi ve mikrofonu çok cızırtılı. HyperX Cloud test etme fırsatım da oldu ve gerçekten beğendim ancak benim bütçemi aşıyor.

Son düzenleme:
Kusura bakma biraz geç cevap verdim ancak şimdi teknik özelliklere bakarsak steelseries'in mikrafonu gayet iyi. Sanıırm mikrafon uzaktayken konuşunca ses bayağı az gidiyor(Mikrafonu masaya koyup konuştuğumda mikrafonun mu bozuldu vb şeyler diyorlar)ama kulaklığı kulağıma taktığımda her türlü(Mikrafon fazla içerde veya değil)ses çok net ve rahat şekilde iletiliyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı