Razer Kraken USB vs Hyperx Stinger

markowic

Megapat
Makaleler
5
Yer
İstanbul, Turkey
Daha fazla  
Meslek
Taraftar - Holigan - Armaya sevdalı
Arkadaşlar yarın bu iki ürün arasından birini kesin olarak alacağım. HyperX TR garantili, Razer ise Amazon ürünüdür. İkisi arasında hangisi daha iyidir? Birde Razer için 7.1 diyende var değil diyende var. Stereo gibi mi yoksa gerçekten 7.1 gibi mi? Kullanan arkadaşlar var ise yorumlarını bekliyorum. :)

Razer olanı kullanıyorum. Harbiden 7.1 hissini veriyor. Ses kartı olmasa da gerrrçekten çok iyi bir ses kalitesi var özellikle csgo vs. oynuyorsan ses çok rahat kasabilirsin şarkı dinlerken zorlayıp kafanı falan patlatabilirsin o derece ben %15'ten yukarıya çıkarmıyorum şarkı vs. dinlerken kafam patlamasın diye :D Tek sorun sanırım kablosu uzun olduğu için dolanıyor bazen çıkartıp düzeltebiliyorsunuz onu da öneririm gayet güzel bir kulaklık (y)

Mikrofonu da gayet tatminkar arkadan ses almıyor genelde kulaklığı da taktığında dışardan bir şey duymuyorsun cızırtı yok zaten.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı