Razer Kraken USB vs SteelSeries Arctis 3 vs Asus Orion Pro

Cursoo

Hectopat
Yer
İstanbul,Beykoz
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Profil Kapağı
1525283096
Öncelikle bir kulaklıktan beklentilerimi söyleyeyim;
  • -> Oyunda ki çatışma sesi vs. mikrofona yansıtmasın.
  • -> Oyunlarda tizler ve bassları güzel versin.(Daha çok CS:GO)
Aklımda 3 tane kulaklık var, isterseniz siz de öneride bulunabilirsiniz.

1. Razer Kraken USB
  2. Steelseries Arctis 3
  3. Asus Orion Pro

Cidden teknik özelliklerini yorumlarayarak cevap verirseniz güzel olur. Hangisi pahalıysa o güzeldir mantığına girmeyin fazla rica ediyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçenizi de belirtirseniz daha iyi yardımcı olabilirim. Zaten oyunlarda bass veya tiz gibi şeyler yok.

200-250Tl taş çatlasın 300. Ya bass tiz derken frekans aralığı ne kadar geniş olursa o kadar iyi diye biliyorum. Tabi siz daha iyi bilirsiniz.

200-250Tl taş çatlasın 300. Ya bass tiz derken frekans aralığı ne kadar geniş olursa o kadar iyi diye biliyorum. Tabi siz daha iyi bilirsiniz.
Tabii ki frekans aralığı da önemli ama oyunlarda müziklerdeki gibi bass tiz bulunmaz. Kulaklığa gelince Razer Kraken biraz rahatsız bir kulaklık diye biliyorum, Hepsiburada yorumlarına bakın isterseniz. Ayrıca Asus Orion Pro 400 TL civarlarında dolardan dolayı. Arctis 3 almanızı öneririm, hesaplı bir F/P ürünü, kendim Arctis 5 kullanıyorum ve çok memnunum.

Plantronics RIG400(Dolby Atmos) modelini öneririm, kendim de kullanıyorum. Çok konforlu ve ses kalitesi gayet güzel. Tek sorunu son ses seviyesinde dışarı düşük desibel ses vermesi fakat bu sorun HyperX Cloud Stinger ve SS Arctis 3’te de var.

Plantronics RIG400(Dolby Atmos) modelini öneririm, kendim de kullanıyorum. Çok konforlu ve ses kalitesi gayet güzel. Tek sorunu son ses seviyesinde dışarı düşük desibel ses vermesi fakat bu sorun HyperX Cloud Stinger ve SS Arctis 3’te de var.

Son ses seviyesinde kullanmam zaten. Elimde şuan Trust GXT 340 var. Yüzde 30 da kullanıyorum ses seviyesini. Eğer dediğiniz gibiyse bi bakarım.

Güzel kardeşim ben Steelseries arctis 3 kullanyorum 300 liraya aldım memnun muyum? Değilim çünkü kulaklığın verdiği ses inan beni hiç tatmin etmedi gidip 100 liralık kulak içi kulaklıktan daha iyi ses kasarsın öyle diyim. daha sonra razer kraken pro v2 kullanma fırsatım oldu ağzım açık kaldı o kadar yüksek esi vardı ki o kadar sağlam bassları vardı ki kulaklarım içerde titiryordu o derece. Benim sana önerim razer alman kardesm

Güzel kardeşim ben Steelseries arctis 3 kullanyorum 300 liraya aldım memnun muyum? Değilim çünkü kulaklığın verdiği ses inan beni hiç tatmin etmedi gidip 100 liralık kulak içi kulaklıktan daha iyi ses kasarsın öyle diyim. daha sonra razer kraken pro v2 kullanma fırsatım oldu ağzım açık kaldı o kadar yüksek esi vardı ki o kadar sağlam bassları vardı ki kulaklarım içerde titiryordu o derece. Benim sana önerim razer alman kardesm
Dediğiniz çok anlamsız. Arkadaşın bütçesi 300 TL iken gidip 550 TL civarındaki kulaklığı öneriyorsunuz. Eğer bütçesi daha yüksek olsa Sennheiser GSP 300 önerecektim. Ayrıca SS Engine üzerinden ekolayzer ayarını yapmanız gerekli kulaklığın ses kalitesini arttırmak için. Rastgele Razer daha iyi yazmanız anlamsız.

Öncelikle bir kulaklıktan beklentilerimi söyleyeyim;
  • -> Oyunda ki çatışma sesi vs. mikrofona yansıtmasın.
  • -> Oyunlarda tizler ve bassları güzel versin.(Daha çok CS:GO)
Aklımda 3 tane kulaklık var, isterseniz siz de öneride bulunabilirsiniz.

1. Razer Kraken USB
  2. Steelseries Arctis 3
  3. Asus Orion Pro

Cidden teknik özelliklerini yorumlarayarak cevap verirseniz güzel olur. Hangisi pahalıysa o güzeldir mantığına girmeyin fazla rica ediyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Tahmini Teslimat Zamanı Buyrun hocam, Kraken v2+
Razer Deathadder+Mouse pad 350₺. Alın keyifle kullanın.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı