Razer Kraken USB vs SteelSeries Arctis 3 vs Asus Orion Pro

Hocam o eski DeathAdder değil mi? Ayrıca orijinal olduğunu nerden anladınız? Ya garanti?

Evet ilk DeathAdder, merak etmeyin Aliexpress Türkiye'deki güvenilir bilinen sitelerden yüzlerce kat daha güvenlidir. Yorumlara bakabilirsiniz ayrıca Aliexpress'e Razer resmen girdiği için çakmasını hiç bir satıcı satamamakta.

Dediğiniz çok anlamsız. Arkadaşın bütçesi 300 TL iken gidip 550 TL civarındaki kulaklığı öneriyorsunuz. Eğer bütçesi daha yüksek olsa Sennheiser GSP 300 önerecektim. Ayrıca SS Engine üzerinden ekolayzer ayarını yapmanız gerekli kulaklığın ses kalitesini arttırmak için. Rastgele Razer daha iyi yazmanız anlamsız.
Güzel kardeşim 200 lira daha biriktirebilir bence dişini sıkarsa onun iyiliği için diyorum şahsen ben kendim 2 kulaklığıda kullandığım için önerimi sundum arctic 3 önermiyorum abi kulaklık gerçekten vasat yani 300 lira para verdim verdiği ses beni tatmin etmiyor. 300 lira az para değil 200 tl daha koyup bangır bangır ses veren bu kulaklığı alabilir. yani ben almasaydım razer kullanmış olsaydım onu alırdım. Merka etme ekolayzır ayarınıda yapıyorum kendime göre ayarlıyorum. ama verdiği ses bassalar tatmin edici değil. Bu benim şahsi fikrim. Anakartım ise b250 msi

ASUS Orion Pro'ya benzer bir ASUS kulaklık kullanmıştım. Kulaklık bayağı iyi ama çok uzun kablosu var. Kablo karışıyor ve kıvrılıyor orası biraz sıkıntılı fakat ses konusunda bayağı iyiydi. Yalnız benim kullandığım modelinin mikrofonu çok kısa zaman sonra bozuldu. Benden dolayımı yoksa kulaklıktan dolayımı bilemiyorum.

Eğer sıkıntı yaşarsan bu ürünün ses kartı dışarıda olduğu için standart 2.0 bir kulaklık alıp buna takıp sanal 7.1 gibi çalıştırabilirsin. Ben bir süre o şekilde kullanmıştım Logitech G230 ile.

Son düzenleme:
Güzel kardeşim 200 lira daha biriktirebilir bence dişini sıkarsa onun iyiliği için diyorum şahsen ben kendim 2 kulaklığıda kullandığım için önerimi sundum arctic 3 önermiyorum abi kulaklık gerçekten vasat yani 300 lira para verdim verdiği ses beni tatmin etmiyor. 300 lira az para değil 200 tl daha koyup bangır bangır ses veren bu kulaklığı alabilir. yani ben almasaydım razer kullanmış olsaydım onu alırdım. Merka etme ekolayzır ayarınıda yapıyorum kendime göre ayarlıyorum. ama verdiği ses bassalar tatmin edici değil. Bu benim şahsi fikrim. Anakartım ise b250 msi
Zaten kulaklık müzik kulaklığı değil böyle olması normal. Yani fiyatına göre gayet alınabilir bir kulaklık. Ayrıca bütçeyi yükseltebilse en başından 500 TL kulaklık önerisi diye başlardı.

Zaten kulaklık müzik kulaklığı değil böyle olması normal. Yani fiyatına göre gayet alınabilir bir kulaklık. Ayrıca bütçeyi yükseltebilse en başından 500 TL kulaklık önerisi diye başlardı.
Bence fiyatına göre alınabilir bu kulaklık değil aga alıp kullananlar nasıl memnun bilmiyorum tasarım olarak güzel mikrofon olarak güzel ama ses kalitesi olarak ben hiç beğenmedim bu benim şahsi fikrim bence alacak arkadaş almadan önce bir deneme yapsın. İstanbulda oturuyorsan adeks internet kafe'de deneyebilirsin kardeşim iki kulaklığıda sonra 300 lira verdik bumuydu dememen için diyorum.

Yorumlarınız için teşekkürler öncelikle arkadaşlar. Konu başlığına uygun bi yazı yazıyım. Bu üçü arasında bi seçim yapılcaksa en mantıklısı Razer Kraken. Biraz yenilik olsun standarttan uzaklaşalım ama yine iyi ses seviyesi alalım diyorsanız. Asus Orion Pro alınabilir. Şimdi kendi seçimime geleyim. Öncelikle hepinizden özür diliyorum çünkü bu üçünden birini almamaya karar verdim 🤣. Arkadaşlarım, ve çoğu benchmark(bilmiyorum türkçesini) bi bakıma test sitesi herneyse HyperX Cloud II yi çok pohpohlamış. 3-4 ay daha dişimi sıkıp bunu alsam fena olmaz. Almışken daha iyisini alıyım diyorum. Bilmiyorum mantıklı bir seçim mi yaptım ama sonuç bu.

Yorumlarınız için teşekkürler öncelikle arkadaşlar. Konu başlığına uygun bi yazı yazıyım. Bu üçü arasında bi seçim yapılcaksa en mantıklısı Razer Kraken. Biraz yenilik olsun standarttan uzaklaşalım ama yine iyi ses seviyesi alalım diyorsanız. Asus Orion Pro alınabilir. Şimdi kendi seçimime geleyim. Öncelikle hepinizden özür diliyorum çünkü bu üçünden birini almamaya karar verdim 🤣. Arkadaşlarım, ve çoğu benchmark(bilmiyorum türkçesini) bi bakıma test sitesi herneyse HyperX Cloud II yi çok pohpohlamış. 3-4 ay daha dişimi sıkıp bunu alsam fena olmaz. Almışken daha iyisini alıyım diyorum. Bilmiyorum mantıklı bir seçim mi yaptım ama sonuç bu.
O da iyi bir kulaklık fakat artık eskidi, ben daha yeni modellere yönelmenizi öneririm.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı