Razer Kraken V2 Chroma Mercury kablosu temizleme

alperdrms

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Dijital baskı operatörü
Merhaba arkadaşlar. Razer Kraken V2 Chroma Mercury kulaklığımı var. Ürün beyaz olduğu için çabuk kararabiliyor. Kulaklığı islak mendille veya mikrofiber bez ile temizleyebiliyorum fakat kulaklığın kablosu yarısı beyaz, yarısı sarı, yarısı pisletmeden dolayı siyah duruyor. Bunu mikrofiber bez ile temizlemeye çalıştım ama işe yaramadı. Kablo ipli kablo. Bunu nasıl temizleyebilirim? Nasıl beyazlatabilirim? Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
Kablonun fotoğrafı burada:

20181002_135424-01.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin için çok önemli değilse temizlemene gerek yok bence
Çok önemliyse gözlük mendilerri satılıyor bizim burda bakkalda var ıslak mendil gibi ama değil ben onla herşeyi siliyorum iyi oluyor ama artık bakkalda getirmemeye başladı sizin orda o tarz bişey varsa deneyebilirsin etkili

Çok önemliyse gözlük mendilerri satılıyor bizim burda bakkalda var ıslak mendil gibi ama değil ben onla herşeyi siliyorum iyi oluyor ama artık bakkalda getirmemeye başladı sizin orda o tarz bişey varsa deneyebilirsin etkili
Sanmıyorum ama deneyeceğim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı