Razer Kraken 7.1 Chroma vs Razer Kraken Pro V2

Razer Kraken 7.1 Chroma vs Razer Kraken Pro V2

• Oy verenlerin toplamı
    18
Sosyalde kulaklık bölümünün son 15 sayfasında açılan sorun konularına bakıyorum (snopy, gamepower gibi markaları almadım) başlıkları şöyle:
Hyperx Cloud 2 cızırtı sorunu
Corsair Void Ses Kasma Sorunu
Corsair VOID PRO RGB Kulaklık Dip Ses Sorunu
SteelSeries Arctis 3 7.1 Sorunu
HyperX Cloud Stinger Dışarıya Ses Gitme Sorunu
HyperX Cloud Stinger Kafamı Sıkıyor
SteelSeries Arctis 3 Engine Sorunu
Logitech H110 düşük ses seviyesi sorunu
Arctis 3 mikrofonun uzaktaki sesleri alması
Cooler Master Masterpulse Mh320 Mikrofon Sorunu
Cooler Master MH750 Dip Ses ve Ses Bozulması
Corsair Void Pro RGB 7.1 Dip Ses Sorunu
Razer Electra 7.1 USB Ses sorunu
Cooler Master MH750 Cızırtı Sorunu
SteelSeries Arctis 3 Bass Performansı Düştü
Steelseries Kulaklık Mikrofon Çalışmıyor
Steelseries Arctis 3 ses kasamama sorunu
Razer Kraken Ağrı Yapıyor, İade Edilmeli mi?
HyperX Cloud Stinger Sesin Bilgisayara Kötü İletilmesi
Arctis 5 Sadece Sağ Kulaklıktan Ses Gelmesi
Cooler Master MH320 Düşük ses sorunu
Kraken V2 7.1 Kulaklık müzik dinlerken kesintili ses gelmesi
Logitech G230 Mikrofonu Çalışmaması
SteelSeries Arctis 5 "Additional software for this device is required" sorunu
Hyperx Cloud Stinger bazı seslerin az çıkması
Arctis 5 ses yükseltme ve düşürme sırasında cızırtı yapması
Steelseries Arctis 3 kulaklığın sağ tarafı çalışmıyor?
HyperX Cloud Stinger Ses Problemi
G430 Aimp3'den Müzik Dinlerken Çok Bas Sesi Geliyor
Hyperx Cloud Stinger Değişik Ses Sorunu
Windows 10, Arctis 3'ü görmüyor
Arctis 3 Programından Yapılan Ayarlar Kayıt Olmuyor
Arctis 3 Tiz Ses Sorunu
SteelSeries Arctis 3 Düşük Ses Seviyesi Sorunu
Corsair Void RGB USB Uğultu Sorunu
JBL C100SI Mikrofonu PC'de Çalışmıyor
Arctis 3 Mikrofon Bilgisayarda Çalışmıyor
Çözüldü] Corsair Void Pro RGB Görmeme Sorunu
SteelSeries Artics 5 Mikrofon Düşük Ses Seviyesi Sorunu
Corsair Void mikrofon problemi
SteelSeries Arctis 3 Mikrofon Ses Algılamıyor
Steelseries Artics 5 DTS:X 7.1 Sorunu
Steelseries Arctis 3 Mikrofon Çalışmıyor
SteelSeries Arctis 3 7.1 Açınca Mikrofon Çalışmıyor
44 konudan sadece 3'ü Razer başlıklı. Eğer bir markaya çamur atacaksan önce sunduğun argümanı kendin incele.
Gerçekten emeğinize sağlık, saygı duydum fakat Razer ülkemizde tercih edilen bir marka değil az sorun konusu olması normal.

Gerçekten emeğinize sağlık, saygı duydum fakat Razer ülkemizde tercih edilen bir marka değil az sorun konusu olması normal.
Tercih edilmemesi kalitesizliği yüzünden değil, fiyatlarının aşırı pahalı olmasından dolayı. Piyasada daha f/p ürünler var ama Razer'in kalitesi de su götürmez.

Tercih edilmemesi kalitesizliği yüzünden değil, fiyatlarının aşırı pahalı olmasından dolayı. Piyasada daha f/p ürünler var ama Razer'in kalitesi de su götürmez.
Fiyatları aşırı pahalı değil. Blackwidow V2 800 TL Corsair K95 800 TL. Kraken V2 Pro 550 TL, Corsair Void Pro 560 TL, Razer Mamba 394 TL, Steelseries Rival 600 400 TL. Diğer markalar ile fiyatı aynı ama verdiği kalite diğerlerinden çok daha az. Razer şuan marka bilinirliğini kullanıyor fiyatlandırmada. Razer daha ucuz olsa inanın çok beğenilir çünkü fiyatını hak etmiş olur. Cloud Stringer nasıl 200 TL'ye değiyorsa Kraken V2'de 300 TL'ye değer.

Daha önce steelseries arctis 3, arctis 5, hyperx cloud 2 Logistech Marka kulaklık kullandım. Şuan razer kraken choroma v2 kullanmaktayım inanın diğerlerinden 10 kat daha iyi ses deneyimi var bana göre. sanırım bundan sonra başka kulaklık kullanmam. bu ürünlerin çoğunu kullandım bazılarını 2 ay bazılarını 3 ay kullandım ses deneyimi beni memnun etmedi Adeks de razer kullanma imkanım oldu bildiğin kulaklığa aşık oldum o derece. sanırım arkadaş kullanmamış burda razer'a b** atıyor. Bu arada diğer kulaklıkları MSİ B50M Anakartında kullandım. anakartın ses çıkışları harici bir ses kartı kadar da iyiydi kraken pro yu bilemem fakat chroma gerçekten çok iyi bir kulaklık.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı