Razer Kraken V3 Pro bilgisayara nasıl bağlanır?

Daha fazla  
Arkadaşlar Razer Kraken V3 Pro aldım bilgisayara bağladım fakat yazılımı görmüyor. Normal ses çıkıyor sorun yok ama ekolayzır ayarı yapmak için yazılıma nasıl bağlarım?

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 66
Arkadaşlar Razer Kraken V3 Pro aldım bilgisayara bağladım fakat yazılımı görmüyor. Normal ses çıkıyor sorun yok ama ekolayzır ayarı yapmak için yazılıma nasıl bağlarım?
Aynı sorun bende de var hocam çözebildiniz mi

Bende de bu kulaklıktan var. Çok memnunum. Bilgisayarınıza neden bağlanmadığını anlamadım bende bir sorun olmamıştı. Sürücülerini güncellediniz mi?

Bende de bu kulaklıktan var. Çok memnunum. Bilgisayarınıza neden bağlanmadığını anlamadım bende bir sorun olmamıştı. Sürücülerini güncellediniz mi?
Bilgisayara bağlanıyor, uygulaması algılamıyor kulaklığı. Razer ile 4 gündür yazışıyoruz. Sorun bir türlü çözülemedi.

Yakınımdaki mediamarkt'a gittim orada test ettim hemen algıladı. Nasıl olabiliyor ya anlamıyorum. Bilgisayara format atıp tekrar deneyeceğim.

Format attım ve sonunda algıladı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…