- Katılım
- 11 Mart 2014
- Mesajlar
- 1.507
- Çözümler
- 14
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
Aynı sorun bende de var hocam çözebildiniz miArkadaşlar Razer Kraken V3 Pro aldım bilgisayara bağladım fakat yazılımı görmüyor. Normal ses çıkıyor sorun yok ama ekolayzır ayarı yapmak için yazılıma nasıl bağlarım?
Çözemedim maalesef. Kulaklığı iade edeceğim yarına.Aynı sorun bende de var hocam çözebildiniz mi
Bilgisayara bağlanıyor, uygulaması algılamıyor kulaklığı. Razer ile 4 gündür yazışıyoruz. Sorun bir türlü çözülemedi.Bende de bu kulaklıktan var. Çok memnunum. Bilgisayarınıza neden bağlanmadığını anlamadım bende bir sorun olmamıştı. Sürücülerini güncellediniz mi?
Format attım ve sonunda algıladı.Bilgisayara bağlanıyor, uygulaması algılamıyor kulaklığı. Razer ile 4 gündür yazışıyoruz. Sorun bir türlü çözülemedi.
Yakınımdaki mediamarkt'a gittim orada test ettim hemen algıladı. Nasıl olabiliyor ya anlamıyorum. Bilgisayara format atıp tekrar deneyeceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.