Razer Kraken v3X vs SteelSeries Arctics Nova 1

Hangisi Razer Kraken v3X vs SteelSeries Arctics Nova 1

Uzun süre Arctics Nova 1 kullandım. Rahat bir kulaklık. Mikrofonun kalitesi de gayet yeterli, ayrıca mikrofon gizleme özelliği çok hoş.
Ses kalitesine gelirsek fiyatına göre güzel denilebilecek seviyede, maksimum ses seviyeside aynı şekilde.
Fakat Razer Kraken v3X hakkında bir bilgim yok.

Söylediğin modellerin ikisi de çok güzel markalar fakat model karşılaştırman biraz garip olmuş bu konuda ben kesinlikle Razer derim basları bir tık daha güzel fakat iki modelinde ses kalitesi kötü değil ama SteelSeries bir tık daha rahat fakat Razer bana göre daha uzun ömürlü 2016 da Razer kulaklık aldım şu an yıl 2025 hala aynı kulaklığı kullanıyorum sadece 2 yıl önce pedlerini değiştirdim neredeyse 10 yıl olacak tabii ayrıyeten ne olarak kullanacağında önemli kulaklığı ve mikrofon olarak ikisi de gayet güzel.

Hocam SteelSeries'te kendi tercihlerinize ve zevklerinize göre gelişmiş EQ ayarları yapılabiliyor. Yani Deep bass hazır ayarında kullanıp bassları hissedebilir örneğin.
Razer da var mıdır bir bilgim yok.

Alacak arkadaşlar için Razer Kraken v3X satın aldım ve hiç hoşuma gitmedi mikrofonu berbat Discord da karşında konuşan kişinin sesini, video ve oyun sesini de karşıya iletiyor Discord'da çok sorun yaşadım. Şimdi iade edip Nova 3 alacağım.

Alacak arkadaşlar için Razer Kraken v3X satın aldım ve hiç hoşuma gitmedi mikrofonu berbat Discord da karşında konuşan kişinin sesini, video ve oyun sesini de karşıya iletiyor Discord'da çok sorun yaşadım. Şimdi iade edip Nova 3 alacağım.

Arkadaşın belirtmesi iyi olmuş. SteelSeries mikrofon işinde çok ileri seviyede cidden.

Arkadaşın belirtmesi iyi olmuş. SteelSeries mikrofon işinde çok ileri seviyede cidden.

Evet ve Razer Kraken için 7.1 ayri prgoram indirmen gerek Chroma RGB için ayrı program kulaklık ayarı için ayri program hepside fazlasıyla RAM kullanıyor ayrıca kulaklığın ayar kısmında hiçbir ayar bulunmuyor sadece ses seviyesi ayarı koymuşlar oda Windows'un sesini kısıp açıyor kulaklık tam olarak tak kullan bir ürün. İade işlemleri bitip Nova 3 aldığımda tekrar bir güncelleme yaparım konuya.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı