Arkadaşlar halihazırda Arctis 5 kullanıyorum fakat ChatMix kısmının köşesi soyuldu sorun değil hala sıkıntısız kullanıyorum fakat mekanik klavyeye ihtiyacım var. Bu durumda da Razer'ın switchleri çok hoşuma gidiyor Razer Kraken hediyesiyle birlikte şu an 999 TL İtopya'da sizce alınır mı?
(Sadece Klavye 799 TL internette 200 Lira fazla veririm elimde bir de yedek kulaklık bulunur fena mı diye düşündüm sizce mantıksız mıdır?)
Corsair K70'in sesi bir garip geliyor videolardan duyduğum kadarıyla ama bilemiyorum şu an elimdeki klavye gibi (A4 Tech Bloody bir klavye var elimde) sesi o yüzden çok emin olamadım ama kampanya bitmeden de karar vermek istiyorum, siz olsanız hangisini alırdınız?
Haklısınız fakat sanki 200 lira farka da Razer kulaklık almak çok karlı gibi geliyor.Çok arada kaldım ya (Razer'ın switchleri daha tatlı fakat malzeme kalitesi olarak tabiki Corsair'i tartışamıyoruz.)
Öncelikle aralarında fiyat farkı yok denecek kadar az fakat Razer da üstüne kulaklık hediye ediyor. Bana sorar isen kulaklığınız sağlam ise ve dayanacağını düşünüyorsanız Corsair dan şaşmamanızı öneririm. Dediğim gibi ekstra bir kulaklık almanın ileriye faydası var. Birde Razer Blackwidow Elite tek başına 750 TL civarı Corsair 1000 TL civarında aralarındaki fiyat farkından da belli olacağı üzere Corsair tek başına daha iyi bir performans sunar. Ama sanırım siz Razer'ın sesini daha çok beğendiniz ve ekstra olarak kulaklığı var bence Razer alabilirsin. Olaya switch kısmından bakıcak olursak yoğun olarak oyun oynuyorsan Red Switch hem oyun oynayıp hem güncel işlerini yapıyorsan Brown Switch alabilirsin. Brown Switch istiyorsan K95 alabilirsin.
Öncelikle aralarında fiyat farkı yok denecek kadar az fakat Razer da üstüne kulaklık hediye ediyor. Bana sorar isen kulaklığınız sağlam ise ve dayanacağını düşünüyorsanız Corsair dan şaşmamanızı öneririm. Dediğim gibi ekstra bir kulaklık almanın ileriye faydası var. Birde Razer Blackwidow Elite tek başına 750 TL civarı Corsair 1000 TL civarında aralarındaki fiyat farkından da belli olacağı üzere Corsair tek başına daha iyi bir performans sunar. Ama sanırım siz Razer'ın sesini daha çok beğendiniz ve ekstra olarak kulaklığı var bence Razer alabilirsin. Olaya switch kısmından bakıcak olursak yoğun olarak oyun oynuyorsan Red Switch hem oyun oynayıp hem güncel işlerini yapıyorsan Brown Switch alabilirsin. Brown Switch istiyorsan K95 alabilirsin.
Birde eğer bilek problemi yaşıyor isen Razer almamanı öneririm bilek desteği yok.
Blackwidow Elite'in yanında bilek desteğinin bulunması gerekiyor.(yani kutu içeriğinde testlerinde var) Fakat dediğiniz de doğru.
Razer çoçukluğumun markası olunca insanın ister istemez eli gidiyor.