Razer Kraken vs Corsair K70

Blackwidow Elite'in yanında bilek desteğinin bulunması gerekiyor.(yani kutu içeriğinde testlerinde var) Fakat dediğiniz de doğru.
Videolarını izlemedeğim ve kullanmadığım için bilmiyorum kusura bakmayın. Fakat sitesinde gözükmediği için öyle demiştim. O zaman kısaca özetlebilirim şu şekilde. Malzeme kalitesi ise K70 ama sadece klavye değilde kulaklığımıda düşünüyorum dersen o zaman Razer alabilirsin.

Bence insanları yanlış bilgilendirme
corsair de kullandım razer da. İlk mouseum logitechin 80tllik bir mouseuydu sonra corsair m65 pro aldım. Razer deathadder elite'e geçtikten sonra corsair mouseum duruyordu ama dokunamadım bile o kadar rahatsız etti ki :D Razer kulaklığı ile corsair kulaklığını karşılaştırmıyorum bile :) Razer kulaklık sadece benim windowsda sıkıntı yarattı ama şu an çözüldü o da. Bence 2 markayı da kullanmadıysan sen eleştirmeye kalkışma :)) Bir de corsair mousea 420, deathadderelite'e 330 340 lı bir şey verdim. Razer'ın ucuz ürünleri piyasadaki bir çok pahalı üründen de demek ki daha kaliteli olabiliyormuş :D

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı