HS 50 Pro ve Tuf H3'ün görüntüsü hiç hoşuma gitmiyor o yüzden Kraken X almak istiyorum. Diğerlerini düşününce üzer mi sizce ?Bunların arasında hangisini tercih etmeyeceğini söyleyeyim sana, kesinlikle TUF H3 güzel bir kulaklık değil, ses kalitesi vs. 10 numara lakin mikrofon için aynı şeyi söyleyemem, G PRO X'e geçmeden önce kullanıyordum, mikrofon açma kapama tuşu bozulmuştu. Ben olsam HS50 Pro alırdım.
Herkes farklı yorumluyor çok arada kaldım ne yapacağımı bilmiyorum şu an.
Kulaklıklar hakkında bilgisi olan etiketleyebileceğiniz birileri varsa etiketler misiniz? Pişman olmak istemiyorum sonradan.
HS 50 Pro ve TUF h3'ün görüntüsü hiç hoşuma gitmiyor o yüzden Kraken X almak istiyorum. Diğerlerini düşününce üzer mi sizce?
Şuan Kraken X ve HS50 pro arasında kaldım FPS oyunları için hangisi daha iyidir sizce? Ses kasma açısından.Bence üzmez ben Razer seviyorum ürünleri kaliteli he ama şu anda Corsair Void Wireless kullanıyorum ama o fiyat bandına alına bilenecek Razer var Razer sorunu iste kafa bandının ve kulak pedlerinin gevşemesi kendini salması bayağı yapıyor bunu ama Mic + ses için bence Kraken ses olarka normalde HS 50 daha kaliteli ama mikrofonu ile millete acı cektirmek istiyorsanız sizin tercihiniz![]()
Öneri için teşekkür ederim ama gamepower olayına hiç girmek istemiyorum kimse önermiyor.Kafanı karıştırır mı bilmiyorum ama Razer Kraken X alınmaz ASUS'u da tercih etmezdim ama senin yerinde olsam gamepoverin de güzel ürünleri var onlara da bakardım.
Kafanı karıştırır mı bilmiyorum ama Razer Kraken X alınmaz ASUS'u da tercih etmezdim ama senin yerinde olsam gamepoverin de güzel ürünleri var onlara da bakardım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.