Razer Kraken X vs SteelSeries Artics 3

7.1 kulaklık bakıyorum bu ikisi arasında kaldım. Hangisini almam lazım?
Amacın sadece oyun ise 7.1'i Arctis 3'ten bekleme. 2016 olanını bulursan bilemiyorum kullanmadığım ürün hakkında yorum yapmam. Fakat Arctis 3 2019 kullanıyorum 7.1 ile yakından uzaktan alakası yok o kulaklığın ederi değil 350 400. 300₺ bile etmez. Ama kalite olarak şıklık olarak cidden Steelseries'e hayranım 7.1'den bir halt çıkmayacağını bile bile aldım Steelseries kendine bağladı beni

Bende Razer Kraken X var hocam 7.1 ses kalitesi gerçekten başarılı. Bide Kraken X in frekans aralığı Artics 3 den geniş. Bassları çok güzel iletiyor. Tasarımı çok hoş özellikle gözlük kullanan biri olarak baskı yapmadı. Ayriyetten çok hafif olduğundan uzun saatlerce sıkıntı olmadan oynayabiliyorsunuz. Kablosu çok kaliteli yani gördüğüm en kaliteli kablolardan birisi diyebilirim. Kulağı tamamen çevreliyor kış ayındayız terletmiyor kulakları fakat yazın çok az terlete bilir. Onuda round aralarında kulağınızdan çıkararak halledersiniz. Mikrafonuna BAYILDIM. Tek kelimeyle harika sanırsın profesyonel mikrafonlara konuşuyormuşsun gibi ses veriyor. İnternetten incelemesini bulursun zaten. Sana kalmış içine hangisi sinerse onu al ama Kraken X alırsan Rakiplerinden 1-0 önde başlamış olursun. Burda yanlış anlaşılmasın en iyi kulaklık bu tabikide deil. Ama bu fiyat aralığında en kralı bu bence. Çünkü Artics 3 ü de Corsair Hs50 yide denedim Razer Kraken X daha güzel. İçine Sineni Alman Dileğiyle İyi günler
Razer Kraken X le ilgili sorun olurda sor yanıtlamaktan çekinmem.

1.'si mikrafon değil mikrofon. 2.'si Arctis 3'ün mikrofonu Kraken X'den daha iyi ve konu sahibi için Arctis 2019'da 7.1 yok 2016 versiyonunda var uzun zamanca kullanmıştım ve çok başarılıdır rahatlık olarak ve ses olarak. Hertz konusu ise kulağınız zaten 20Hz ile 17Khz arası duyabilir. Fazlasını duyamassınız. Kişiden kişiye değişir fakat bu ortalama değerdir. Hatta arkadaşım 15Khz üstünü duymuyordu. 17Khz üstünü rahatça duyabiliyorsanız orasını bilemem. İnternetten test edebilirsiniz kulağınızı. Kısaca 7.1 istiyorsan Kraken X al ama gereksiz bir şey. Sesi yapaylaştırıyor ve gereksiz.

Bu kulaklık Kraken V2 7.1 ve Arctis 5 ile rakip. Arctis 3 ve Kraken X ile değil ayrıca söven bir çok kişi bulurum sana fakat ses kalitesi konusunda değil kablo dandikliği yüzünden. Kablolarda temassızlık oluşuyor belirli süre sonra ( Mikrofon çalışıp çalışmama, sağdan ses gidip gelmesi gibi).

Hocam siz sandınız ki hep 7.1 İstediğin anda açıp kapatabilrsiniz. İyi bi kulağa sahipseniz kesinlikle duyarsınız dediğiniz frekansları. Ki ben test ettiğimde o yüksek frekansları rahatlıkla duyuyorum. Bu frekans meselesi yaşlada alakalı pekala. Ben babama taksam oda ortalamanın altıkdaki değerler aralığında duyacaktır. 7.1 i de siz anlamıyorsanız benim sorunum deil. Kulaklığı hergün test ediyorum ben hocam 7.1 performansı taktir edilecek seviyede. Rainbow Six Siegede az kill almadım onun sayesinde
Ki siz bide kulaklığı denememişsiniz oysaki ben Artics 3 de Corsair Hs50 yi de denedim içlerinden en hoşuma gideni Razerdi sonra steelseries sonrada corsair.

Hocam hiçbir profesyonel oyuncu 7.1 açmıyor bilginiz olsun. Açtığımda sesler çok kötü oluyor ki piyasadaki en iyi 7.1'e sahip kulaklıklardandır Arctis 5. Şuan Arctis 5 kullanıyorum daha önce Cloud 2 ve Kraken Pro V1 ve V2 kullandım. Cloud 2'nin 7.1 zaten vasatın vasatı onu açıp da oynayan bir insan yok. Arctis 5'de de açmadan çok daha rahat adamları duyuyorum hatta arkadaşlarım sende ne kulak var dediği bile oluıyor. Kraken V2 kullanan arkadaşımdan daha iyi duyuyorum sesleri yani demek istediğim frekans aralığının önemli olmadığı insanın kulağının büyük bir role sahip olması burada. Bu arada Kraken V2'nin müzik ve ses kalitesi Arctis'den daha iyi fakat rahat değil diye kullanmadım onu da belirteyim. Günde 10 saat kulaklık takıyorum ve Arctis kulağımda yok gibi o yüzden tercih ediyorum.

Hocam o zaman açmayalım ? İlle açacağız 7.1 o olmadan olmaz diye bir kaide yok. Bende kulaklığı az kullanmıyorum. Ki 7.1 açmasam da yine duyarım. Burda yine frekans'a dikkat çekeceğim ondan sonra siz yine başka bir şey diyeceksiniz. O zaman Frekans aralığı daha önemli ? Ama sizde ona çokta önemli deil diyorsunuz. 7.1 Açınca insanın hoşuna gidiyor Açıkçası 7.1'i daha çok seviyorum zaten arkadaşımızda 7.1 i belirttiğinden ben Razer Kraken X diyorum hala. İsterse açar isterse açmaz o kendi insafına kalmış.
Ekstradan Arctis'in kablosu çok kolay deforme oluyor. Kraken X in ise sıkıntısı kablosu biraz kısa yani diğer oyuncu kulaklıklarına göre gerçekten kısa bu bana sıkıntı çıkarmaz ben laptop oyuncusuyum ama bu bazılarına olumsuz yansıyabilir. Ki ben mobil kullanımda da kullandığımdan kısalığı benim daha da işime yarıyor. Mikrofonuna gelincede hocam bu segmentteki bütün kulaklıklarda bulunan mikrafonlardan iyi açıkcası Razer burda büyük bir takdiri haketmiş.

Hocam 1,5 yıldır kullanıyorum Arctis 5 bir deforme veya bir sorunla karşılaşmadım ben. Zaten dolaylı yoldan benzer şeyleri diyoruz. İlk mesajımda da belirttim 7.1 istiyorsa arkadaş Kraken X almalı diye. Arctis 3 2019'da 7.1 yok fakat 2016 versiyonunda var. Ayrıca hepsini kullandığımı da belirttim Razer bass konusunda başarılı yani müzik dinlerken cidden daha iyi ama beni rahatsız etti işte. Tabii bir Sennheiser GSP 600'üm olsa veya 550 diğer markaların yüzüne bile bakmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…