Razer Leviathan V2 9.990 liraya alınır mı?

berkayizo

Decapat
Daha fazla  
1.5 senedir monitör hoparlörüyle dizi film izledim ve oyun oynadım. Monitörün ses sisteminin beni tatmin etmediğini ve kulaklıktan aldığım sesle monitördeki sesin arasında 10 kat fark olduğunu fark ettim. Kulaklık takmaktan nefret eden biri olarak Razer leviathan V2 modelini gördüm. Oynadığım oyunlar genelde hikayeli olan God of War, Red Dead Redemption 2 gibi oyunlar. Biraz chill müzikler dinlemeyi severim ama arada Power metal / metal de dinlerim. Dizi film izlemeyi seven biriyim aynı zamanda. Sizce bu harcama beni tatmin eder mi? Monitördeki hoparlörden çok üst düzey bir iyileşme olmazsa açıkçası tatmin olmam. Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar attığınız linklerdeki ürün V2 X modeli. Bu modelde subwoofer bulunmamakta.

Benim attığım modeldede bulunmakta.

Arkadaşlar attığınız linklerdeki ürün V2 X modeli. Bu modelde subwoofer bulunmamakta.

Pardon bulunmuyormuş.

Subwoofer olsun diyorsan illa Razer bakmana gerek yok başka subwooferlı markalarda var onlara bak bu bir tık tuzlu.

Subwoofer olsun diyorsan illa Razer bakmana gerek yok başka subwooferlı markalarda var onlara bak bu bir tık tuzlu.
Evet bana da bir tık pahalı geldi fakat diğer soundbarlar uzun geldi gözüme. Bu model biraz daha masaüstü bilgisayarlara yönelik olduğu için dikkatimi çekti.

Evet bana da bir tık pahalı geldi fakat diğer soundbarlar uzun geldi gözüme. Bu model biraz daha masaüstü bilgisayarlara yönelik olduğu için dikkatimi çekti.

Hocam İncehesap sitesinde varsa istediğiniz tarzlarda Gaming gecesini takip edin derim çok daha uyguna geliyor, onun haricinde yılbaşı günü indirimleri olacaktır illaki istediğiniz modeli belirleyip 1 hafta beklemek en mantıklısı olacaktır.

Daha önce rampage marka hoparlör kullanıyordum 2 hoparlör 1 subwoofer vardı 3 aydır V2 X modelini kullanıyorum subwoofer olmadan ben kulaklıkla sadece FPS oyunları oynamayı seviyorum o da takım içi diyalog amaçlı kesinlikle V2 X bile çok fark ettiriyor ve yeterli geliyor. Eğer subwoofer modelini bütçe amaçlı almayayım dersen bence daha mantıklı bir hareket yaparsın çünkü gerçekten çok üst seviye ses kalitesi ve performansı var subwoofer olması tabii ki artı katar ama şart değil bence.

Subwoofer sesi mükemmel yapıyor ama dediğin doğru.

Hocam sanırım şu an düşük olduğu dönemde ya. Geçmiş fiyatlarına baktığımda daha düşüğe göremedim hiç. Ama dediğiniz gibi beklemek mantıklı olabilir.

Öncelikle bir kullanıcı olarak yazdığın için teşekkürler hocam. Ben ilk kez bu ses sistemi işine giriyorum hatta kulaklıkla CS dışında bir oyuna girene kadar kalitesiz bir sesle oynadığımdan haberim bile yoktu yani. Subwoofer'ı da forumlardan okuduğum kadarıyla istiyorum açıkçası. Muhtemelen herhangi dandik bir hoparlör de taksam şu anki aldığım sesten daha iyi bir ses alırım benim burada biraz amacım bu işe giriyorsam en azından kaliteli bir şey olsun ben bunu yıllarca kullanayım. Onun dışında V2 X hakkında biraz daha yorum yapabilme şansın var mıdır hocam ses kalitesi olsun bass olsun Surround sistemi olsun bunları bilmek isterim.

Subwoofer sesi mükemmel yapıyor ama dediğin doğru.
Tam olarak forumlarda okuduğum yorum bu oluyor genelde. Bu yüzden subwoofer istiyorum biraz da.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…