HUZUR1
Centipat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- ASUS Prime H610m-k D4-IntelCore I5-12600K-ASUS ROG STRİX RTX 3070-Corsair Vengeance RGB RS 32 GB (1X)-Western Digital Green SN350-Vento Gamers-Arena FSP 650w
Hocam sanırım şu an düşük olduğu dönemde ya. Geçmiş fiyatlarına baktığımda daha düşüğe göremedim hiç. Ama dediğiniz gibi beklemek mantıklı olabilir.
Öncelikle bir kullanıcı olarak yazdığın için teşekkürler hocam. Ben ilk kez bu ses sistemi işine giriyorum hatta kulaklıkla CS dışında bir oyuna girene kadar kalitesiz bir sesle oynadığımdan haberim bile yoktu yani. Subwoofer'ı da forumlardan okuduğum kadarıyla istiyorum açıkçası. Muhtemelen herhangi dandik bir hoparlör de taksam şu anki aldığım sesten daha iyi bir ses alırım benim burada biraz amacım bu işe giriyorsam en azından kaliteli bir şey olsun ben bunu yıllarca kullanayım. Onun dışında V2 X hakkında biraz daha yorum yapabilme şansın var mıdır hocam ses kalitesi olsun bass olsun Surround sistemi olsun bunları bilmek isterim.
Tam olarak forumlarda okuduğum yorum bu oluyor genelde. Bu yüzden subwoofer istiyorum biraz da.
Subwoofer sesi iyi yapıyor hoş yapıyor fakat subwoofer iyi olan bir hoparlör almadığın sürece subwoofer yokmuş gibi gelir o yüzden subwoofer iyi olan bir hoparlör bak.