Razer Mamba Elit mouse'da açıklık

281746

Hectopat
Videodaki gibi bir açıklık mevcut. Bastırdığımda yerine oturuyor. Yeni ve dürüst olmak gerekirse çok ucuz bir ürün değil. Böyle bir şey olması beni rahatsız etti. Sizce bu bir sorun mu? İlerleyen zamanda o açıklık artar mı? Ne yapmam gerek? Mağaza değişim için gönderin dedi ama daha beter sorunlu bir ürünün gelmesine korkuyorum.
(3. fotoğraf sağlam tarafı)

Screenshot_20210930-093819_Video Player.jpg

Screenshot_20210930-093826_Video Player.jpg

IMG-20210930-WA0006.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Videodaki gibi bir açıklık mevcut. Bastırdığımda yerine oturuyor. Yeni ve dürüst olmak gerekirse çok ucuz bir ürün değil. Böyle bir şey olması beni rahatsız etti. Sizce bu bir sorun mu? İlerleyen zamanda o açıklık artar mı? Ne yapmam gerek? Mağaza değişim için gönderin dedi ama daha beter sorunlu bir ürünün gelmesine korkuyorum.
(3. fotoğraf sağlam tarafı)

Eki Görüntüle 1176858

Eki Görüntüle 1176859

Eki Görüntüle 1176860
Globale fotoğrafları yollayın geri dönüş yapacaklardır.

Dosya Ekleri

• IMG-20210930-WA0010.jpeg
    IMG-20210930-WA0010.jpeg
    53,4 KB · Görüntüleme: 53
Ne zaman satın aldınız?
14 günü geçmediyse koşulsuz iade edebilirsiniz.
Hocam dün geldi ben titiz adamım video eşliğinde kutusunu açtım bir sıkıntı olmasın diye mağaza hemen gönderin dedi zaten bugün göndereceğim oysa çok sevmiştim fareyi umarım tekrar sorunlu gelmez
Benim de scrollumda problem var yukarı kaydırırken çıt çıt ses çıkıyor ve bazen 2 tane gidiyor.
Ben iade etmedim mutluyum.
Ama sizinki daha farklı.
Ben olsam iade ederdim.
O ses bende de var hocam genel galiba o

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı