İkinci el, temiz, kullanılmamış Razer buldum. ABD'den almış, fatura garanti yok dedi fakat ürün gayet temiz ve sıkıntısız. Orijinallik konusunda sorun olacağını sanmıyorum, tavsiyeniz nedir? Fiyat gayet uygun
İkinci el, temiz, kullanılmamış Razer buldum. ABD'den almış, fatura garanti yok dedi fakat ürün gayet temiz ve sıkıntısız. Orijinallik konusunda sorun olacağını sanmıyorum, tavsiyeniz nedir? Fiyat gayet uygun
Rekabetçi oyunlarda çok üst seviye beklentiniz yoksa alınır, tek sorunu ağırlık olabilir. Bildiğim kadarıyla ağır bir mouse. Aydınlatması falan hoştu. Fiyatı nedir, belki o fiyata sıfır daha iyi bir alternatif bulunabilir.
Alınmaz bence. Bi ara bende almayı düşünüyordum da mouseda sorun yaşayan kullanıcılar var diye almadım. Razer'ın eski ürünlerinde sorun yaşayan fazla kişiler oluyor zaten. Bir de sensöru falan da eskiydi. Cobra Pro almıştım onun yerine.
Örnek bir model atabilir misiniz? Bir de klavye alacağım set olması önemli mi sizce? Mesela Corsair Katar Pro modeli var 600 TL'ye veya SteelSeries Prime gibi. Açıkçası razeri alacaktım
Alınmaz bence. Bir ara bende almayı düşünüyordum da farede sorun yaşayan kullanıcılar var diye almadım. Razer'ın eski ürünlerinde sorun yaşayan fazla kişiler oluyor zaten. Bir de sensöru falan da eskiydi. Cobra Pro almıştım onun yerine.