Razer Mamba Elite alınır mı?

MuhammedT0

Hectopat
Daha fazla  
İkinci el, temiz, kullanılmamış Razer buldum. ABD'den almış, fatura garanti yok dedi fakat ürün gayet temiz ve sıkıntısız. Orijinallik konusunda sorun olacağını sanmıyorum, tavsiyeniz nedir? Fiyat gayet uygun

Son düzenleyen: Moderatör:
Rekabetçi oyunlarda çok üst seviye beklentiniz yoksa alınır, tek sorunu ağırlık olabilir. Bildiğim kadarıyla ağır bir mouse. Aydınlatması falan hoştu. Fiyatı nedir, belki o fiyata sıfır daha iyi bir alternatif bulunabilir.

Fiyat uygun derken kaç?

Kargo v.s hariç 600 TL

Bu fiyatlarda Corsair katar veya MSI falan var ama mouse güzel gözüküyor. ABD'den alınması sorun olur mu?

Alınmaz bence. Bi ara bende almayı düşünüyordum da mouseda sorun yaşayan kullanıcılar var diye almadım. Razer'ın eski ürünlerinde sorun yaşayan fazla kişiler oluyor zaten. Bir de sensöru falan da eskiydi. Cobra Pro almıştım onun yerine.
Kargo v.s hariç 600 TL
O fiyata SteelSeries Prime alınır.

Eski bir model olduğu için sıfırı o fiyat hocam. O paraya ondan çok daha iyi modeller mevcut.

Örnek bir model atabilir misiniz? Bir de klavye alacağım set olması önemli mi sizce? Mesela Corsair Katar Pro modeli var 600 TL'ye veya SteelSeries Prime gibi. Açıkçası razeri alacaktım

Hocam Razer'in bu ürünü var iken SteelSeries düşük geliyor bana ya? Haksız mıyım kaliteli model değil mi bu?

Fareyi nasıl tutuyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…