Razer Mamba Elite alınır mı?

Hocam Razer'in bu ürünü var iken SteelSeries düşük geliyor bana ya? Haksız mıyım kaliteli model değil mi bu?
Yanlış hatırlamıyorsam o fare 2018'de çıkmıştı (Elite versiyonu) bazı sorun yaşayıp garanti ile tekrar aynı mouseu alan kişilere sorduğumda hala aynı sorunları yaşıyorlardı. SS Prime ile aynı özelliklere sahip mouselar. Tek farkı fazla ışıkları olması fakat mouseda sorun yaşayabilme imkânınız da var.

Fareyi nasıl tutuyorsunuz.
Normal 😀 sağ elim ile büyük olması iyi

Yanlış hatırlamıyorsam o fare 2018'de çıkmıştı (Elite versiyonu) bazı sorun yaşayıp garanti ile tekrar aynı fareyi alan kişilere sorduğumda hala aynı sorunları yaşıyorlardı. SS Prime ile aynı özelliklere sahip fareler. Tek farkı fazla ışıkları olması fakat farede sorun yaşayabilme imkânınız da var.

Corsair katar modeli nasıldır?

Corsair bakıyorsanız Katar Pro XT fena bir model değil.

Klavye olarak ne tavsiye edersiniz ikinci el temiz olanlardan bir liste yaptım ama kararsızım

Razer Cynosa Lite Sıfır 1000
Razer Cynosa V2 Temiz İkinci el 700 TL
Performax Xargon blue Switch 600 TL
HyperX Alloy Origins Sıfır Gibi Temiz 1200 TL

Veya benzer tavsiyeniz ne olur

Klavye olarak ne tavsiye edersiniz ikinci el temiz olanlardan bir liste yaptım ama kararsızım

Veya benzer tavsiyeniz ne olur?

Klavye konusunda bilgim yok. Ama piyasa araştırması yapınca HyperX Alloy 2. el alınmaz o fiyata sıfırı 1300 TL ayrıca membran bu klavye Amazon.com.tr
%60-%75 mekanik klavyeler ilginizi çekiyorsa bu bütçede bulunabiliyor. Piyasaya hakim arkadaşlar öneri yaparlar.

Veya benzer tavsiyeniz ne olur
Hocam klavye ve mouse için toplam bütçeniz ne kadar? Ayrıca mouse tutuş tarzınızı da söylerseniz ona göre yardımcı olabiliriz.
SAVE_20240122_153550.jpg

Hocam klavye ve mouse için toplam bütçeniz ne kadar? Ayrıca mouse tutuş tarzınızı da söylerseniz ona göre yardımcı olabiliriz.Eki Görüntüle 2102468

Öncelikle klavye alacağım. Aslında bütçem 600-700 ikinci el için ama zorlarsam 800 civarinada çıkarım. Mouseyi genelde palm grip şeklinde kullanıyorum. Sırayla alacağım bu ürünleri.

Razer cynosa Lite alınır mı ? Veya v2

Öncelikle klavye alacağım. Aslında bütçem 600-700 ikinci el için ama zorlarsam 800 civarinada çıkarım. Mouseyi genelde palm grip şeklinde kullanıyorum. Sırayla alacağım bu ürünleri.

Razer cynosa Lite alınır mı ? Veya v2
Mouse:
Klavye:
Klavyenin switchlerine sonradan da değiştirebilirsiniz.

Cynosa Lite veya V2 alınmaz. Razer'ın ucuz ürünleri eski ve kötü oluyor. Klavyelerde tuşlar falan silinmeye başlıyordu diye biliyorum ve bazı kişilerde tuşlar çalışmıyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı