Yanlış hatırlamıyorsam o fare 2018'de çıkmıştı (Elite versiyonu) bazı sorun yaşayıp garanti ile tekrar aynı mouseu alan kişilere sorduğumda hala aynı sorunları yaşıyorlardı. SS Prime ile aynı özelliklere sahip mouselar. Tek farkı fazla ışıkları olması fakat mouseda sorun yaşayabilme imkânınız da var.
Yanlış hatırlamıyorsam o fare 2018'de çıkmıştı (Elite versiyonu) bazı sorun yaşayıp garanti ile tekrar aynı fareyi alan kişilere sorduğumda hala aynı sorunları yaşıyorlardı. SS Prime ile aynı özelliklere sahip fareler. Tek farkı fazla ışıkları olması fakat farede sorun yaşayabilme imkânınız da var.
Klavye konusunda bilgim yok. Ama piyasa araştırması yapınca HyperX Alloy 2. el alınmaz o fiyata sıfırı 1300 TL ayrıca membran bu klavye Amazon.com.tr
%60-%75 mekanik klavyeler ilginizi çekiyorsa bu bütçede bulunabiliyor. Piyasaya hakim arkadaşlar öneri yaparlar.
Öncelikle klavye alacağım. Aslında bütçem 600-700 ikinci el için ama zorlarsam 800 civarinada çıkarım. Mouseyi genelde palm grip şeklinde kullanıyorum. Sırayla alacağım bu ürünleri.
Öncelikle klavye alacağım. Aslında bütçem 600-700 ikinci el için ama zorlarsam 800 civarinada çıkarım. Mouseyi genelde palm grip şeklinde kullanıyorum. Sırayla alacağım bu ürünleri.
En ucuz SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Klavyenin switchlerine sonradan da değiştirebilirsiniz.
Cynosa Lite veya V2 alınmaz. Razer'ın ucuz ürünleri eski ve kötü oluyor. Klavyelerde tuşlar falan silinmeye başlıyordu diye biliyorum ve bazı kişilerde tuşlar çalışmıyordu.