Razer Mamba Elite vs Razer DeathAdder V2

Katılım
15 Ekim 2019
Mesajlar
6.438
Makaleler
15
Çözümler
606
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Başlıkta belirttiğim iki fareden birini almayı düşünüyorum. Çoğu kişi DeathAdder V2 daha iyi, sensörü vs. diyor. Bir kısım da hissedilecek kadar fark yok diyor. Bu yüzden kararsız kaldım.

Belirtmek gerekirse solağım, kendimi bildim bileli senelerce sol el ile fare kullandım. Mamba Elite'in hatları daha simetrik, daha oval ve köşesiz. Solak bir insan daha rahat eder gibime geliyor. Aşağıdaki örnek resimden de anlayacağınız gibi. Pembe çizgili olan Mamba Elite, mavi çizgili olan DeathAdder V2:

mamba elite vs deathadder v2.png

Sizce solak bir insan hangisini almalı? Fikirleriniz nelerdir?
 
DeathAdder modeli her iki el için uygun bildiğim kadarıyla. Seri tıklama gerektiren oyunlar oynuyorsanız, DeathAdder modelini almanızı tavsiye ederim...

FPS oyunları oynuyorum. CS:GO, Call of Duty gibi.

DeathAdder daha iyi elin de büyükse direkt al derim.

İnternet kafede 1-2 kere oynamıştım Mamba Elite ile aslında. Elime iyi oturmuştu. DeathAdder V2 aşağı yukarı aynı boyutta. O da oturur gibi ama simetrisi yüzünden solak olanlar sıkıntı yaşayabilir gibime geldi.
 
Şimdi sen deyince sol elimle denedim bana tuhaf geldi serçe ve yüzük parmağımı boşlukta hissettim bir de DPI tuşlarını kullanamadım öyle.

Piyasada solaklar için düzgün fare de yok. Mamba Elite daha önce 1-2 kere kullandım dediğim gibi. Tam oturmuştu elime. Sırf DeathAdder V2 sensörü daha iyi muhabbeti yüzünden kararsız kaldım. Yoksa ilk aşamada direkt Mamba Elite alacaktım.

@TÇB Hocam senin bu konu hakkında fikrin var mıdır?
 
Merhaba. Başlıkta belirttiğim iki fareden birini almayı düşünüyorum. Çoğu kişi DeathAdder V2 daha iyi, sensörü vs. diyor. Bir kısım da hissedilecek kadar fark yok diyor. Bu yüzden kararsız kaldım.

Belirtmek gerekirse solağım, kendimi bildim bileli senelerce sol el ile fare kullandım. Mamba Elite'in hatları daha simetrik, daha oval ve köşesiz. Solak bir insan daha rahat eder gibime geliyor. Aşağıdaki örnek resimden de anlayacağınız gibi. Pembe çizgili olan Mamba Elite, mavi çizgili olan DeathAdder v2:


Sizce solak bir insan hangisini almalı? Fikirleriniz nelerdir?

Arada fark yok diyen muhtemelen Mamba Elite ile DeathAdder Elite modelini karsilastiriyordur. DeathAdder V2 kablosu ve skatezleri kesinlinkle cok daha iyi Mamba Elite ile kiyasla ve agirlik olarak da biraz fark var arada.

Sol elinle kullanacaksan ikisi de uymaz sana. Bas parmakla basilan tuslar sol kisimda oldugu için o tuslari kullanamazsin ve mouse sekli sag el ile kullanima uygun oldugu için rahat edemezsin. Sol el için Viper olabilir.
 
@Shuriken İnternet kafede 1-2 kere Mamba Elite ile oynamışlığım var. Elime tam oturmuştu. Ondan böyle bir karşılaştırma yapayım dedim.

Sol elinle kullanacaksan ikisi de uymaz sana. Bas parmakla basilan tuslar sol kisimda oldugu için o tuslari kullanamazsin ve mouse sekli sag el ile kullanima uygun oldugu için rahat edemezsin.

Açıkçası farenin yan tarafında tuşları hiç kullanmıyorum desem yeridir. O yönden sıkıntı olmaz.

Sol el için Viper olabilir.

Baktım, Viper Vatan'da var en ucuz sanırım. Fiyat olarak da bir tık daha pahalı. Simetrik olması daha iyi. Viper bu iki fareye kıyasla nasıldır? Belki üstüne para koyup alabilirim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı