AdeksStore'tan 2 gün önce Razer Deathaddder Chroma satın aldım. 2 gündür kullanımı gayet hoşuma gitti. Elime oturması bir yana, CS:GO'da daha tam alışmamama rağmen iyi iş çıkardı. Mouse'u almadan önce okuduğum yazılımla ilgili şikayetlere karşın şuan bende Razer Synapse sorunsuz çalışmakta. Tavsiyem Razer Deathadder Chroma.
AdeksStore'tan 2 gün önce Razer Deathaddder Chroma satın aldım. 2 gündür kullanımı gayet hoşuma gitti. Elime oturması bir yana, CS:GO'da daha tam alışmamama rağmen iyi iş çıkardı. Tavsiyem Razer Deathadder Chroma.
@Ali Keskin Öncelikle mouse seçerken dikkat edilmesi gerekenlerden birisi de ele oturup oturmaması. İmkanınız varsa bir mağazada vs. deneyin ve seçiminizi ona göre yapın. Maçlarını izlediğim birçok profesyonel CS:GO oyuncusu (NiP takımından f0rest gibi) ZOWIE kullanıyor ve bahsettiğiniz EC2-A modeli çok tercih edilen bir model. Kararınızı ona göre verebilirsiniz
Deathadder modelinin orta tekerleğinin bozulması hakkında çok şikayet okudum. Steelseries sağlam yapıyor mouselarını. Deathadder'ın tek artısı güzel görünmesi.