Razer Mamba Tournament Edition vs Razer Deathadder Chroma vs Steel Series Rival 300 FadeEdition

Uzun özürlülük, dayanıklılık, konfor,yazılım

  • Razer Mamba Tournament Edition

    Oy: 8 34,8%
  • Razer Deathadder Chroma

    Oy: 8 34,8%
  • Steel Series Rival 300 FadeEdition

    Oy: 7 30,4%

  • Oy verenlerin toplamı
    23
AdeksStore'tan 2 gün önce Razer Deathaddder Chroma satın aldım. 2 gündür kullanımı gayet hoşuma gitti. Elime oturması bir yana, CS:GO'da daha tam alışmamama rağmen iyi iş çıkardı. Mouse'u almadan önce okuduğum yazılımla ilgili şikayetlere karşın şuan bende Razer Synapse sorunsuz çalışmakta. Tavsiyem Razer Deathadder Chroma.
 
Son düzenleme:
AdeksStore'tan 2 gün önce Razer Deathaddder Chroma satın aldım. 2 gündür kullanımı gayet hoşuma gitti. Elime oturması bir yana, CS:GO'da daha tam alışmamama rağmen iyi iş çıkardı. Tavsiyem Razer Deathadder Chroma.
Hocam bende DeathAdder Chroma ve ZOWIE EC2-A arasında kaldım hangisini önerirsiniz? :D :)
 
@Ali Keskin Öncelikle mouse seçerken dikkat edilmesi gerekenlerden birisi de ele oturup oturmaması. İmkanınız varsa bir mağazada vs. deneyin ve seçiminizi ona göre yapın. Maçlarını izlediğim birçok profesyonel CS:GO oyuncusu (NiP takımından f0rest gibi) ZOWIE kullanıyor ve bahsettiğiniz EC2-A modeli çok tercih edilen bir model. Kararınızı ona göre verebilirsiniz :)
 
Deathadder modelinin orta tekerleğinin bozulması hakkında çok şikayet okudum. Steelseries sağlam yapıyor mouselarını. Deathadder'ın tek artısı güzel görünmesi.
 
Eğer eliniz oldukça büyükse Steelseries Rival'i de göz önünde bulundurabilirsiniz. Rival diğer 2 mouse'dan ebat açısından daha büyük.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı