Çözüldü Razer Marka Klavyenin Arka Kapağı Nasıl Açılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

vhisky77

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Razer marka klavyeme az şekerli soğuk kahve döküldü. Tuşları çıkardım ve arka tarafında bulunan vidaları söktüm. Fakat vidaları sökmeme rağmen klavyenin kapağı açılmıyor. Ne yapmam gerekiyor? Arka kapağı açıp içine temizlemem zorunlu mu? Klavyemde kalıcı hasar meydana gelir mi?

Çözüm
Tuşların altında da vida olabilir, klavyenin tam modelini Youtube'a yazarak sonuna "repairing" ekle, videolardan bakarak yapabilirsin.
Sana yardımcı olabilirim ama öncelikle modelini ve resimlerini paylaşabilir misin benimle.
Hocam arka kapağını başarılı bir şekilde açtım. Tuşları ve ön kapağı temizledim. Arka kapakta baktığım zaman bir kahve lekesi göremedim. Bunun için arka kapağı çok ince dokunuşlar yaptım. Sizce klavye çalışır mı? Razer Cynosa V2 klavye.
Görsel: Arka kapak.

Tuşların altında da vida olabilir, klavyenin tam modelini Youtube'a yazarak sonuna "repairing" ekle, videolardan bakarak yapabilirsin.
Bu yöntem ile arka kapağı başarılı bir şekilde açtım hocam.

Dosya Ekleri

• 20230112_033225.jpg
    20230112_033225.jpg
    307,1 KB · Görüntüleme: 128
Hocam arka kapağını başarılı bir şekilde açtım. Tuşları ve ön kapağı temizledim. Arka kapakta baktığım zaman bir kahve lekesi göremedim. Bunun için arka kapağı çok ince dokunuşlar yaptım. Sizce klavye çalışır mı? Razer Cynosa V2 klavye.
Görsel: Arka kapak.

Bu yöntem ile arka kapağı başarılı bir şekilde açtım hocam.

Klavye tahminlerimce çalışacaktır entry girdiğine göre çalışıyor galiba ayrıca bozulması o kadar da kolay değil gördüğüm kadarı ile PCB üstüne açık lehimler yok plastik matrix bağlantılar yapılmış ve dış etkenlerden korunuyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı