Hoparlör falan da var. Kusursuza yakın gibi görünüyor. Ben niye ASUS'a taktım anlamıyorum.3. nesil qd panel kullanan en iyi cihaz kendisi.
Hoparlör falan da var. Kusursuza yakın gibi görünüyor. Ben niye ASUS'a taktım anlamıyorum.3. nesil qd panel kullanan en iyi cihaz kendisi.
Bir sorum daha olacak. Kusura bakmayın tekrar...Heves ettigin icin bir diyemiyorum. Gigabyte modelinin gozden kacan en buyuk artisi sdr yani normal modda 1000 nit e izin vermesi. Netice de surekli HDR modunda kullanmayacagiz monitoru. Internetten dizi ve filmleri normal modda izliyoruz, daha yuksek parlaklik buyuk avantaj oluyor o zaman. Ayrica normal modda doygun renklere alistiktan sonra HDR kullanmamayi da tercih edebilirsin iste o noktada bu yuksek parlaklik sana HDR acmak zorunda degilsin diyecek.
PG32UCDMZ daha parlak sanırım, UCDMR ise 2.1a DP ile en güncel versiyonu.UCDMR en iyisi.
PG32UCDMZ daha parlak sanırım, ucdmr ise 2.1a DP ile en güncel versiyonu.
2 model arasında karar vereceğim artık. Son anda fikrim değişirse XG32 de olabilir ama en mantıklısı AORUS gibi görünüyor.Hayir ikisi de ayni cihaz, r de DisplayPort 2.1 var. Biri digerinden daha parlak ya da daha renkli olamaz, ayni panel.
ASUS kanadında PG32UDMR ye ne dersiniz?Bu fiyat bandina cikildigi anda sorgusuz sualsiz Asus derim.
Opsiyonlarinizin hangisinde 2.1a varsa ona gidiniz ayrica.
Bu fiyat bandina cikildigi anda sorgusuz sualsiz ASUS derim.
Opsiyonlarinizin hangisinde 2.1a varsa ona gidiniz ayrica.
Tam da cevabi gonderdigim anda soyle bir arastirmaya denk geldimonu da kopyalayim;
![]()
Global OLED Monitor Shipments Surge 65% YoY in 3Q25, Redefining Market Landscape, Says TrendForce
TrendForce’s latest investigations reveal that global OLED monitor shipments hit 644,000 units in Q3 2025, marking a 12% increase from the previous quarter and a 65% rise from the previous year. Known for their outstanding image quality, wide color range, high contrast, and rapid response...www.trendforce.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.