60.000 TL OLED monitör önerisi

Bütçe
60.000
Heves ettigin icin bir sey diyemiyorum. Gigabyte modelinin gozden kacan en buyuk artisi sdr yani normal modda 1000 nit e izin vermesi. Netice de surekli HDR modunda kullanmayacagiz monitoru. Internetten dizi ve filmleri normal modda izliyoruz, daha yuksek parlaklik buyuk avantaj oluyor o zaman. Ayrica normal modda doygun renklere alistiktan sonra HDR kullanmamayi da tercih edebilirsin iste o noktada bu yuksek parlaklik sana HDR acmak zorunda degilsin diyecek.

Heves ettigin icin bir diyemiyorum. Gigabyte modelinin gozden kacan en buyuk artisi sdr yani normal modda 1000 nit e izin vermesi. Netice de surekli HDR modunda kullanmayacagiz monitoru. Internetten dizi ve filmleri normal modda izliyoruz, daha yuksek parlaklik buyuk avantaj oluyor o zaman. Ayrica normal modda doygun renklere alistiktan sonra HDR kullanmamayi da tercih edebilirsin iste o noktada bu yuksek parlaklik sana HDR acmak zorunda degilsin diyecek.
Bir sorum daha olacak. Kusura bakmayın tekrar...
Asus'ta PG32 ile başlayan 4 model var. Bunlardan en iyisi hangisi?

Bu fiyat bandina cikildigi anda sorgusuz sualsiz Asus derim.
Opsiyonlarinizin hangisinde 2.1a varsa ona gidiniz ayrica.

Tam da cevabi gonderdigim anda soyle bir arastirmaya denk geldim :) Onu da kopyalayim;

Bu fiyat bandina cikildigi anda sorgusuz sualsiz ASUS derim.
Opsiyonlarinizin hangisinde 2.1a varsa ona gidiniz ayrica.

Tam da cevabi gonderdigim anda soyle bir arastirmaya denk geldim :) onu da kopyalayim;

En cok satan en iyisi mi demek istiyorsun? ASUS kotu demiyorum ben, en iyisi degil bu panelde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı