Snowyz Decapat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 543 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #1 Şu fareyi almayı düşünüyordum. AliExpress'te ilk indirimle 240 TL'ye geliyor sizce orijinal midir? Orijinal Razer Razer Laptop temel kablolu oyun fare fareler 6400DPI optik sensör 5 baÄımsız düÄmeleri dizüstü PC Gamer için - AliExpress 44 Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2024
Şu fareyi almayı düşünüyordum. AliExpress'te ilk indirimle 240 TL'ye geliyor sizce orijinal midir? Orijinal Razer Razer Laptop temel kablolu oyun fare fareler 6400DPI optik sensör 5 baÄımsız düÄmeleri dizüstü PC Gamer için - AliExpress 44
7 757435 Picopat Katılım 15 Şubat 2024 Mesajlar 193 Çözümler 1 1 Ağustos 2024 #2 Orijinal. Artı 0 Eksi
gleptoprick Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 86 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #3 Snowyz dedi: Şu fareyi almayı düşünüyordum. AliExpress'te ilk indirimle 240 TL'ye geliyor sizce orijinal midir? Orijinal Razer Razer Laptop temel kablolu oyun fare fareler 6400DPI optik sensör 5 baÄımsız düÄmeleri dizüstü PC Gamer için - AliExpress 44 Genişletmek için tıkla... Hocam yorumlar iyi gibi ama sonucta cok düşük bir fiyat, bu fiyata sahte olsa bile iyi bence. Artı 0 Eksi
Snowyz dedi: Şu fareyi almayı düşünüyordum. AliExpress'te ilk indirimle 240 TL'ye geliyor sizce orijinal midir? Orijinal Razer Razer Laptop temel kablolu oyun fare fareler 6400DPI optik sensör 5 baÄımsız düÄmeleri dizüstü PC Gamer için - AliExpress 44 Genişletmek için tıkla... Hocam yorumlar iyi gibi ama sonucta cok düşük bir fiyat, bu fiyata sahte olsa bile iyi bence.
Servy0 Decapat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 151 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ağustos 2024 #4 Kral bu fareyi bende almayı düşünüyordum 800 TL civari diger mazalarda uygun geldi bu fakat güvenemedim bi ne dersiniz Artı 0 Eksi
Kral bu fareyi bende almayı düşünüyordum 800 TL civari diger mazalarda uygun geldi bu fakat güvenemedim bi ne dersiniz
gleptoprick Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 86 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #5 757435 dedi: Orijinal Genişletmek için tıkla... nerden anlaşılıyor hocam Artı 0 Eksi
Bumblebeeee Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 304 Çözümler 3 Yer Chakraz Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #6 Snowyz dedi: Şu fareyi almayı düşünüyordum. AliExpress'te ilk indirimle 240 TL'ye geliyor sizce orijinal midir? Orijinal Razer Razer Laptop temel kablolu oyun fare fareler 6400DPI optik sensör 5 baÄımsız düÄmeleri dizüstü PC Gamer için - AliExpress 44 Genişletmek için tıkla... Belli olmaz hocam riskli. Artı 0 Eksi
Snowyz dedi: Şu fareyi almayı düşünüyordum. AliExpress'te ilk indirimle 240 TL'ye geliyor sizce orijinal midir? Orijinal Razer Razer Laptop temel kablolu oyun fare fareler 6400DPI optik sensör 5 baÄımsız düÄmeleri dizüstü PC Gamer için - AliExpress 44 Genişletmek için tıkla... Belli olmaz hocam riskli.
KS KS Snowyz Decapat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 543 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #7 Yani şimdi düşününce 240tl çok para değil çünkü gitsem markasız mouse bile bu paraya denk gelecek. Artı 0 Eksi
gleptoprick Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 86 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #8 Servy0 dedi: Arkadaşlar AliExpress'ten alışveriş yapan arkadaşlar varsa aklıma takılan bir soru var urunler yurt dışından mi geliyor yanlış ürün gelme veya dolandirilma ihtimali var mı ve ne kadar sure icerisinde geliyor? Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış ürün gelebiliyor ve gelince iade süreci biraz uzun. Artı 0 Eksi
Servy0 dedi: Arkadaşlar AliExpress'ten alışveriş yapan arkadaşlar varsa aklıma takılan bir soru var urunler yurt dışından mi geliyor yanlış ürün gelme veya dolandirilma ihtimali var mı ve ne kadar sure icerisinde geliyor? Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış ürün gelebiliyor ve gelince iade süreci biraz uzun.
UmutMelihAkyol Terapat Zamanın Tanığı İndirim Avcısı Oyun Gurmesi Katılım 14 Kasım 2015 Mesajlar 9.114 Çözümler 160 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: AsRock Phantom Gaming 6800 XT 16 GB RAM: Patriot Viper Venom 32 GB (16x2) DDR5 6000MHz CPU: AMD Ryzen 5 7500F | Phantom Spirit Anakart: ASUS PRIME B650M-R SSD: Kingston 1TB SKC3000S Gen4x4 NVMe M.2 SSD 2: Samsung 970 Evo Gen3x4 NVMe M.2 Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #9 Çok şüpheli. Satıcısı random isimde, 3 adet yoruma sahip ve 68 adet satılmış. Ben olsam güvenmezdim. Artı 0 Eksi
W Wix0 Decapat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #10 %99.9 sahte ürün. Videodaki karşılaştırmayı inceleyebilirsin. Bu modelde aşırı derecede sahte ürün var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
%99.9 sahte ürün. Videodaki karşılaştırmayı inceleyebilirsin. Bu modelde aşırı derecede sahte ürün var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et