Razer markasının en sessiz mouse modeli hangisi?

Bütçe
500-2000TL

Kuyza

Femtopat
Daha fazla  
Alacağım farede sesin mümkün olduğunca dikkat çekmemesi ve olabildiğince sessiz olması benim için önemli. Daha çok iş için kullanacağım, nadiren oyun oynarım. Razer'ın sessiz bir mouse modeli var mı, merak ediyorum.

Alacağım farede sesin mümkün olduğunca dikkat çekmemesi ve olabildiğince sessiz olması benim için önemli. Daha çok iş için kullanacağım, nadiren oyun oynarım. Razer'ın sessiz bir mouse modeli var mı, merak ediyorum.

Nadiren oyun oynayacaksanız neden illa Razer olmasını istiyorsunuz, bu arada kaliteli istediğiniz fareyi tercih edip Instagram'da Custom mouseculardan biriyle anlaşıp Switch değişimi yaptırtabilirsiniz uygun fiyata merak ederseniz sizin için DM kutumdan bulabilirim hatırlamıyorum sayfa ismini ama işinin ehliler.

Nadiren oyun oynayacaksanız neden illa Razer olmasını istiyorsunuz, bu arada kaliteli istediğiniz fareyi tercih edip Instagram'da Custom mouseculardan biriyle anlaşıp Switch değişimi yaptırtabilirsiniz uygun fiyata merak ederseniz sizin için DM kutumdan bulabilirim hatırlamıyorum sayfa ismini ama işinin ehliler.
Razer olması önemli değil sadece razer markasının en sessiz modelini merak ettim bilen varsa yazabilirse çok iyi olur o anlamda söylemiştim tabiki iş için mouse almak istiyorum razer şart değil.

Razer olması önemli değil sadece Razer markasının en sessiz modelini merak ettim bilen varsa yazabilirse çok iyi olur o anlamda söylemiştim tabii ki iş için mouse almak istiyorum Razer şart değil.

Ne işle ilgileniyorsunuz uzun süre fare tutan biriyseniz size normal ergonomik iş faresi önerebilirim veyahut hem oyun oynayabileceğiniz hem de hafif olduğu için uzun saatler kullanımda rahatsız etmeyeceğini düşündüğüm günümüzün hafif oyuncu farelerindan önerebilirim.(eğer daha önce 60gram ve altı mouse kullanmadıysanız bu fareler size tüy gibi gelecek)

Ne işle ilgileniyorsunuz uzun süre fare tutan biriyseniz size normal ergonomik iş faresi önerebilirim veyahut hem oyun oynayabileceğiniz hem de hafif olduğu için uzun saatler kullanımda rahatsız etmeyeceğini düşündüğüm günümüzün hafif oyuncu farelerindan önerebilirim.(eğer daha önce 60gram ve altı mouse kullanmadıysanız bu fareler size tüy gibi gelecek)

Yazılım sektöründeyim uzun saatler bilgisayar başında geçiriyorum.

İş için de oyun faresi kullanmak çok makul ama. Razer de, Logitech de güzel ve basit görünümlü oyun fareleri yapıyorlar. Oyun fareleri genelde daha kaliteli oluyor, sırf 1000hz olması bile kullanımda rahatlık yani. İş için herhangi bir eline uyan 1000hz fareyi alabilirisin. En iyisi bir dükkâna gidip sesleri için denemek, Razer fareleri switchler nedeniyle pek sessiz değiller ama.

Basilisk X Hyperspeed kullandım ben işte. Macroları ve ayarlanabilir tuşları bile iş için faydalı, masaüstü değiştirme, çok kullandığım kısayollar filan hep kullanılıyor. İş için oyun faresi çok hoş oluyor yani.

İş için de oyun faresi kullanmak çok makul ama. Razer de, Logitech de güzel ve basit görünümlü oyun fareleri yapıyorlar. Oyun fareleri genelde daha kaliteli oluyor, sırf 1000Hz olması bile kullanımda rahatlık yani. İş için herhangi bir eline uyan 1000Hz fareyi alabilirisin. En iyisi bir dükkâna gidip sesleri için denemek, Razer fareleri Switch'ler nedeniyle pek sessiz değiller ama.

Basilisk X HyperSpeed kullandım ben işte. Macroları ve ayarlanabilir tuşları bile iş için faydalı, masaüstü değiştirme, çok kullandığım kısayollar filan hep kullanılıyor. İş için oyun faresi çok hoş oluyor yani.

Hocam tıklama sesinden bahsediliyor sanırım o konuya gelecek olursak neredeyse tüm güncel fareler ve oyuncu fareleri arasında düşük sesi olan Switch'e sahip mouse bulmak imkansız o konuda yapılabilecek tek şey dediğim gibi bir customcuya yollayıp onlara düşük sesli hangi Switch'leri varsa güzel olanından yaptırmak. Bu arada büyük bir fiyat farkı oluyor ama hem oyun oynarken hem de günlük kullanımda kablosuz fare kullanımı çok büyük rahatlık ve artı olarak oyun oynanırsa avantajda sağlıyor bence düşük ağırlığa sahip kablosuz bir oyuncu fareyi tercih edilebilir hem düşük fiyat hem de performanslı kendim kullandığım Aerox 3 Wireless 2022 modelini önerebilirim. Deneme imkanınız varsa MediaMarkt'ta benim şehrimde açıkta tüm fareler var ve denenebiliyor orada da Click seslerine bakabilirsiniz belki sizi tatmin bile edebilir ses kısmında.

1800 lira verilecek bir mouse değil. Artı olarak googlea Razer en sessiz mouse yazıp bu sonuca vardıysan konuyu açan kişininde bunu yapabildiğini unutma.
Dediğinizin konu ile ne alakası var? En sessiz Razer mouse hangisi demiş. Üretilen Razer fareler arasından en sessizi Pro Click mini.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı