Razer mi? HyperX mi?

Birisini bedava aldım Razer Cortex ile, fareden de kulaklıktan da memnunum. Pek yeni ürünler sayılmazlar ama alınabilir.

Malesef şimdi cevap yazabildim yeni konu açmak istemedim.Yurtdışındaydım yeni geldim şuan sadece mouse alacagım yarın gameekstraya gidecegim.SS Rival 310 yada Razer Deathadder Elite duşunuyorum fikriniz nedir.Bu kadar zaman geçti ama kusuruma bakmayın.
Gameekstra için oraya gitmene gerek yok, internet siteleri var. www.gameekstra.com

Eğer renk cümbüşü istiyorsan Razer bu konuda çok iyi ama malzeme kalitesi olarak diğer firmalara göre kıyaslama yapıldığında biraz geride kalabilir bu doğrudur. HyperX'te gayet iyi bir firma ama klavye ve fareye nazaran kulaklık konusunda Sennheiser'dan sonra f/p açısından en iyisi. Ama set almak gibi bir düşüncen olmasın, farklı firmaların en iyi ürünlerini alman senin için daha iyi olur. Klavye tercihim Corsair K70 veya Strafe Serisi, mouse eline hangisi oturuyorsa ama kavrayarak tutuyorsan Razer Deathadder Elite veya Zowie EC serisi çok iyidir, kulaklık olarak HyperX Cloud 2 tek geçerim. 7.1'i biraz daha kaliteli istersen Steelseries Arctis 5 veya alınabiliyorsa Sennheiser.

Eğer renk cümbüşü istiyorsan Razer bu konuda çok iyi ama malzeme kalitesi olarak diğer firmalara göre kıyaslama yapıldığında biraz geride kalabilir bu doğrudur. HyperX'te gayet iyi bir firma ama klavye ve fareye nazaran kulaklık konusunda Sennheiser'dan sonra f/p açısından en iyisi. Ama set almak gibi bir düşüncen olmasın, farklı firmaların en iyi ürünlerini alman senin için daha iyi olur. Klavye tercihim Corsair K70 veya Strafe Serisi, mouse eline hangisi oturuyorsa ama kavrayarak tutuyorsan Razer Deathadder Elite veya Zowie EC serisi çok iyidir, kulaklık olarak HyperX Cloud 2 tek geçerim. 7.1'i biraz daha kaliteli istersen Steelseries Arctis 5 veya alınabiliyorsa Sennheiser.
Çok güzel cevap vermişsiniz. Kullanmadım ama duyduğuma göre Zowie alanlar pek memnun değilmiş. Klavye olarak da Apex serisine yönelinebilinir.

Çok güzel cevap vermişsiniz. Kullanmadım ama duyduğuma göre Zowie alanlar pek memnun değilmiş. Klavye olarak da Apex serisine yönelinebilinir.

Zowie EC2-A kullanıyorum, ben memnunum. Benim açımdan elime en iyi oturan mouse, daha iyisini kullanmadım. Terletme konusunda az da olsa terletiyor bu konu doğru ama abartı düzeyinde değil. Klavye tercihi konusunda fikrimi belirtmiştim iyi forumlar :).

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı