Razer mi? HyperX mi?

Banlıydım kusura bakmayın cevap yazamadım.Razer deathadder elitedemi eski sayılıyor yoksa arctis 5 + ss rival 310 almayı duşunuyorum.Eğer eski degilse deathadder + hyperx cloud alpha alabilirim.

Güncel

Rival 310 veya Deathadder Elite al. Ikiside seni memnun eder ikisi de cok guzel. Deneme sansiniz varsa gidin deneyin hangisi elinize iyi oturuyorsa onu alin. Kulaklik olarak da Kraken USB kesinlikle onermiyorum. Eger kulakligim Kraken olsun diyorsan V2 serilerine goz at derim aksi taktirde Arctis 3 daha guzel bir model.

Rival 310 veya Deathadder Elite al. Ikiside seni memnun eder ikisi de cok guzel. Deneme sansiniz varsa gidin deneyin hangisi elinize iyi oturuyorsa onu alin. Kulaklik olarak da Kraken USB kesinlikle onermiyorum. Eger kulakligim Kraken olsun diyorsan V2 serilerine goz at derim aksi taktirde Arctis 3 daha guzel bir model.
Peki Hyperx cloud modellerine bisey demek isteseydiniz ne derdiniz ?

Peki Hyperx cloud modellerine bisey demek isteseydiniz ne derdiniz ?
HyperX Cloud modeli eski olmasına rağmen bence bir efsane. Eski olması kulaklığın performansını düşürmüyor hala çok güzel bir kulaklık özellikle konfor konumundan. Ama kullanıcıların çoğu tasarımından bir süre sonra sıkılıp satıyor. RGB model bir oyuncu kulaklığına yöneliyorlar ya da en azından ışıklı bir kulaklığa. Eğer sizin için sorun olmayacaksa Cloud çok güzel bir kulaklık kesinlikle tavsiye edilir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı