HyperX Cloud modeli eski olmasına rağmen bence bir efsane. Eski olması kulaklığın performansını düşürmüyor hala çok güzel bir kulaklık özellikle konfor konumundan. Ama kullanıcıların çoğu tasarımından bir süre sonra sıkılıp satıyor. RGB model bir oyuncu kulaklığına yöneliyorlar ya da en azından ışıklı bir kulaklığa. Eğer sizin için sorun olmayacaksa Cloud çok güzel bir kulaklık kesinlikle tavsiye edilir.
Teşekkurler aklimdaki set razer deathadder elite hyperx cloud ama eski dediler şupheye duştum o yuzden sormak istedim.Arkadaşin önerdigi sennheisere baktim mediamarkta 1200'' gibi bir fiyati var beni aşar.
Teşekkurler aklimdaki set razer deathadder elite hyperx cloud ama eski dediler şupheye duştum o yuzden sormak istedim.Arkadaşin önerdigi sennheisere baktim mediamarkta 1200'' gibi bir fiyati var beni aşar.
Fare: Fare olarak G403, SS Rival 310, 300, 700, Deathadder Elite gibi modellere bakabilirsin. Bir mağazada denemeni öneririm.
Bu şekilde önerilenlerden çok daha iyi oldu. Razer klavye ve kulaklığa bulaşma. Rakiplerine göre başarısızlar. Bütçe artıyor geriye. İstersen klavyeyi RGB alabilirsin.
Fare: Fare olarak G403, SS Rival 310, 300, 700, Deathadder Elite gibi modellere bakabilirsin. Bir mağazada denemeni öneririm.
Bu şekilde önerilenlerden çok daha iyi oldu. Razer klavye ve kulaklığa bulaşma. Rakiplerine göre başarısızlar. Bütçe artıyor geriye. İstersen klavyeyi RGB alabilirsin.
Kulaklıgı sevdim zaten duşunuyordum mouseları deniyecegim fakat böyle kuçuk tuşlar sıkıştırılmış istemiyorum açıkcası bilek destegi vs olsun istiyorum.
Bide bişey sormak istiyorum bagcılar,sefaköy,bakırköy gibi yerlerde nerede deneyebilirim ?