Razer mi, Logitech mi, SteelSeries mi?

Razer mi Logitech mi SteelSeries mi?

• Razer

Oy: 34 36,2%
  • Logitech

Oy: 23 24,5%
  • SteelSeries

Oy: 37 39,4%

• Oy verenlerin toplamı
    94
Maalesef doğru kullanan bazı kişilerde bunu söylüyor aynı zamanda klavyedeki tuşlarda çin malı. Klavye olarak Logitech g710 blue öneririm ama Türkiyede varmı bilmiyorum.

Corsair urunleri sanirim Turkiye de yok. Bu arada ben alacagim klavyeden cok fazla ses cikmasini istiyorum. Razer Blackwidow Ultimate 2014 gibi ses cikarabilen baska klavye varmi?
Ses çıkaran klavye istiyorsan Red Cherry MX anahtarsız bir mekanik klavye tercih etmen gerek.

Tesekkurler fakat sanirim Razer kendi switchlerini uretiyormus. Fakat switchlerini Khali denen firmaya yaptiriyormus.Kisaca alacagim set Razer set olacak. Herkese tesekkurler!

Zowie EC2-A kesinlikle başka hiç bir mousea bakma gözün kapalı al tüm mouseları denedim neredeyse ama zowie ec2a başka bi mouse .

Zowie FK2 ya da EC2-A
Corsair K70 (RGB olursa çok şık duruyor.)
Sennheiser HD598 ve ek mikrofon - Sennheiser Game Zero - HyperX Cloud II

Bu ürünleri kesinlikle araştırmanı öneririm.

Dediginiz urunleri arastirdim. Corsair K95 istiyordum fakat brown switchleri pek sevmiyorum. Blue switch olan bir klavye onerirmisiniz? K70RGB nin de blue switchleri yok. Sorunda orda.

Ayrica K70 olmasini istemiyorum. Pek renkli degil. Bu kadar para verirken ayni zamanda havali bir sey olsun istiyorum.

Yanlış Bilgi
Asus Cerberus klavye mavi switch kullanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…