Razer mı WLmouse mu?

Furkan Aslan1618

Hectopat
Daha fazla  
Yeni mouse ve klavye almayı düşünüyorum. Sizce WLmouse Beast Max mı yoksa Razer Viper V3 Pro mu? Viper scrool muhabbeti canımı skıyor diğer yandan boşluklu mouse hiç kullanmadım ama görüntüsü hoş. CS2 oynuyorum 8K Hz işlemci Ryzen 5 9600X.

Yeni mouse ve klavye almayı düşünüyorum. Sizce WLmouse Beast Max mı yoksa Razer Viper V3 Pro mu? Viper scrool muhabbeti canımı skıyor diğer yandan boşluklu mouse hiç kullanmadım ama görüntüsü hoş. CS2 oynuyorum 8K Hz işlemci Ryzen 5 9600X.
Deathedder V3 Pro. Scroll muhabbeti çok nadir yeni modellerde hocam.

Bilindik marka olsun kafam rahat olsun dersen Viper V3 Pro derim ben şahsen delikli mouse sevmediğim için V3 Pro alırdım ikisinden biri şart değilse de farklı alternatiflerde var.

WLmouse. Porsche vs Fiat Egea gibi bir karşılaştırma olmuş bu.
Egea dediğiniz marka Razer yılların markası. 4 model denedim hiçbir sorun yok.
Bilindik marka olsun kafam rahat olsun dersen Viper V3 Pro derim ben şahsen delikli mouse sevmediğim için V3 Pro alırdım ikisinden biri şart değilse de farklı alternatiflerde var.
Aynen öyle.

Marka olsun dersen VV3 Pro, ben olsam WLmouse tercih ederdim.

WLmouse. Porsche vs Fiat Egea gibi bir karşılaştırma olmuş bu.

Yani şu an elimde ATK blazing F1 Pro Max var Razer'da scrol WLmouse'da pek bilinmediği için en azından TR'de hangisini seçeceğimi bilmiyorum CS için Viper öneriyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Geri
    Yukarı