Razer mı WLmouse mu?

Sende çıkmadığına göre problem de yoktur o zaman. Her konuya yazmak zorunda değilsiniz. Dav4 Pro hariç her ürününde neredeyse encoder problemi var.

Bende 2 yıl kullandım bende de sorun çıkmadı bir arkadaşla aynı anda almıştık onda da çıkmadı kime çıkıyor bu sorun.

Kardeşim ben çevremde sorun olmadığını söylüyorum ayrıca ölümüne savunmanız şaşırtıcı aile şirketiniz falanmı WLmouse.

Bilmeden konuştuğun için insanlar tepki gösteriyor. Piyasadaki neredeyse her Razer ürününü kullandım, WLmouse kullanma fırsatım olmadı daha. Sende ve çevrende sorun yok diye ürün sorunsuz demek nasıl bir mantık?

Markayı savunması kötü bür şey mi? Yazıp yazmaması onun elinde herkes kendi yorumunu yapabilir sonuç olarak.
Bu karşısındakine suç ata ata aşşağılaya aşağılayamı yapılıyor? Ben sadece fikrimi belirttim doğrudan bana sallanması hoş değil.

Bilmeden konuştuğun için insanlar tepki gösteriyor. Piyasadaki neredeyse her Razer ürününü kullandım, WLmouse kullanma fırsatım olmadı daha. Sende ve çevrende sorun yok diye ürün sorunsuz demek nasıl bir mantık?
Bilmedenmi 😀

Bende 2 yıl kullandım bende de sorun çıkmadı bir arkadaşla aynı anda almıştık onda da çıkmadı kime çıkıyor bu sorun.

Sarı siteye girip bak bakalım, kaç tane üründe scroll problemi var. Anlamıyorum ısrar sebebinizi.

Kardeşim ben çevremde sorun olmadığını söylüyorum ayrıca ölümüne savunmanız şaşırtıcı aile şirketiniz falan mı WLmouse.

Yani arkadaşlar abartmanın luzmu yok Razer şu an gayet kaliteli WLmouse kötü diyen olmadı ama Valorant'ta da CS'de De'e sporcuların en çok kullandığı Razer kullanıyorlarsa vardır bir bildikleri bu kadar uzamamalıydı adam kendi düşüncesini deneyimini söyledi sadece.

WLmouse belki daha kötü bunu deneyimlemediniz yorum yapmanız gereksiz.

Yani arkadaşlar abartmanın luzmu yok Razer şu an gayet kaliteli WLmouse kötü diyen olmadı ama Valorant'ta da CS'de De'e sporcuların en çok kullandığı Razer kullanıyorlarsa vardır bir bildikleri bu kadar uzamamalıydı adam kendi düşüncesini deneyimini söyledi sadece.
WLmouse çok bilmiyorum ben sadece razer'a güvendiğimi belirttim tabi denenebilir ancak fiyatı biraz uçuk eğer bir kronik arızası yoksa alınabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı