Razer mouse önerisi

Serhattaş

Centipat
Daha fazla  
Hangisi daha iyidir? Yoksa bunları alma şunu al diyeceğiniz kablosuz oyuncu faresi var mı?

Hangisi daha iyidir? Yoksa bunları alma şunu al diyeceğiniz kablosuz oyuncu faresi var mı?

Hangi oyunlarda kullanacaksınız?

Orochi V2, biraz daha claw tutanlar için mantıklıdır. Deathadder V2 X palm tutanlar içindir. Ben ikisini de çok önermem. Çünkü şarjla değil, pille çalışıyorlar. En hafif pili taktığında bile ağırlıkları 120 gramı geçiyor.

Elin büyükse Basilisk X, orta büyüklükteyse DeathAdder da düşünülebilir.

Teşekkür dostum bana da yardımcı oldun benim de elim buyükte, acaba başka önerin var mı? Benim de maksimum bütçe 1.5k yanında da bir mouse pad önerisi yapar mısın? Rica etsem.

Teşekkür dostum bana da yardımcı oldun benim de elim buyükte, acaba başka önerin var mı? Benim de maksimum bütçe 1.5k yanında da bir mouse pad önerisi yapar mısın? Rica etsem.

Tutuş şeklimide diyeyim mi?

Razer DeathAdder V2 gayet güzel bir mouse çok fazla rehber izledim, çoğunlukla olumlu fakat biraz küçük. Elinin küçük olması lazım biraz.

Orochi v2, biraz daha claw tutanlar için mantıklıdır. DeathAdder V2 X palm tutanlar içindir. Ben ikisini de çok önermem. Çünkü şarjla değil, pille çalışıyorlar. En hafif pili taktığında bile ağırlıkları 120 gramı geçiyor.

Evet pilli olması gayet kötü.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı