Razer mouse önerisi

Adam Razer almaya hevesliyse bırakın alsın cıvıl cıvıl dursun masasında. 5-6 senedir bende kullanıyorum bir eksiğini de görmedim.
Bu fiyata daha iyileri varken neden Razer alsın ki mesela?

5-6 senedir bende kullanıyorum bir eksiğini de görmedim.
Eksiğini görüp görmemeniz sıkıntı değil zaten. Biz galiba sizin kullandığınız yıla göre hareket edeceğiz doğru mudur? Yani 5-6 sene kullanmanız Razer V3 almalısın anlamına gelmiyordur herhalde.

Yazdigimi bir daha okur musunuz?
Baslik degistirilebiliyor. Komple silip bastan yazma yetkisine sahip moderatorler.
Salliyorum "YARDİM EDİN BU RAZER ALİNİR Mİ" diye basliklar "Razer Mouse Onerisi" diye degistirilebiliyor.
Eger asiri sart bir sey olsaydi konuya da yazardi konu sahibi zaten "Razer disi onermeyin." diye. Ki Razer babasinin sirketi mi de sart olacak :)
Dostum seni çok iyi anlıyorum, ancak bu sitede daha önce bu konu yüzünden ban yedim. O yüzden bende bu konuya sitemli yaklaştım, kusura bakmayın. Zaten istediği 3 mouseta fiyatına göre iyi kalitede değil bence. O fiyata çok daha sağlam mouselar var çin tarafında. Kesinlikle benimde önerim çin menşeili muadil daha yeni nesil olan mouselar tabi ki. Ama arkadaşın sanırım bi razer hevesi var, konu sahibi dışı herkes yazıyor gereksiz bi tartışmaya girdik :D

Çok araştırmadım mouse piyasasını çokta bilgim yok, sizler ne önerebilirsiniz Razer dışında?

Kendi kendine ateş etmiyor ya hocam sonuçta. Adam Razer almaya hevesliyse bırakın alsın cıvıl cıvıl dursun masasında. 5-6 senedir bende kullanıyorum bir eksiğini de görmedim.

Arkadaşın bilmediği ortada. Amaç zaten yardımcı olmak. Konuda Razer yazıyor diye diğer önerilere bu şekilde yaklaşmak saçma açıkçası. 5-6 senedir kullanıp, bir eksiğini ya da görmemeniz şans olmuş biraz. Modelden modele değişse de markanın çoğu ürünü kronik sorunlu.

Çok araştırmadım mouse piyasasını çokta bilgim yok, sizler ne önerebilirsiniz Razer dışında?
ATK Blazing Sky F1 V2 Wireless Mouse Bütçen ne bilmiyorum ama bu mouseları alabilirsin. F1'İ kullandım aşırı iyi ve kaliteliydi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı