Razer Mouse Önerisi

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Türkçe yok mu acaba? Hiçbir şey anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Acaba Razer almasam başka iyi bir mouse önerebilir misin? Klavye önerisi de yapılabilirmi bu konuda acaba? Herhalde bu öneriler Razer'in fiyatını geçmez diye düşünüyorum Razer seti alırsam bunda kulaklık ile Steamdan oyun alamıycam.

2 gündür araştırıyorum ama bir sonuç alamadım. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Razer mouse almayı düşünüyorum, ama hangisini alacağıma karar veremedim her çeşit oyunları oynayacağım, palm tutuş şeklim. Özelliklerini, neden o mouseu önerdiğinizi, eğer kullandıysanız deneyiminizi anlatırsanız sevinirim.

Razer mouselerden hangisini önerirsiniz
  • - Razer Mamba kablosuz oyuncu mouse
  • - Razer Deathadder Elite mouse
  • - Razer Deathadder Chroma mouse

Mouse olara Razer'dan daha ucuz ama çok çok daha iyi bir marka var adı: "Zowie". Bu mouse markasını bütün elektronik spor oyuncuları tavsiye ediyor ve zaten Zowie markası çoğu elektronik spor takımlarının sponsoları ve sponsoları olduğu için oyuncuların isteklerini dikkate alarak mouse üretiyor.

Mesala oyuncuların bir isteği de mouse yazılımıyla uğraşmamak Zowie de bunun üzerine yazılıma gerek olmadan DPI ayarlamak için Mouse'nin üstüne DPI tuşu koyuyor ama Razer'da bu sıkıntı var bazı kullanıcılar yazılım sıkıntısı çekiyor.

Deathadder Elite, Mamba TE ve G502 kullanmış biri olarak Deathadder öneriyorum.
Hala karar veremedim bir yanım o kadar para verme diyor bir yanımda set dizmek istiyor. Razer Mamba kablosuz olandan bunla Deathadder Elite arasındaki farklar hakkında bir bilgin var mı acaba? Bir de ürünü nereden gönül rahatlığı ile alabilirim? Deathadder Elite'in boyutu nasıl?

Klavye olarak senin deneyip en sevdiğini alman gerekli. Herkesin sevdiği ve uyumlu olduğu klavye switchi farklıdır. Şu videodan yardım alabilirsin :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Mouse olarak Razer DeathAdder çoğunluğun seçimine göre en sevilendir. Kulaklık olarak Logitech almanı önermem ki kaliteli olanları pahalı, diğerleri de biraz sönük. Kulaklığı da 50mm sürücülü olanlardan al. Steelseries, Kingston veya Cooler Master ürünleri iyidir.

Türkçe yok mu acaba? Hiçbir şey anlamadım.
Merhaba,
8 düğmeli, 12000dpi, RGB, Mastermouse Pro L önerebilirim, şuan bayram kampanyasındayız, 189 tl.

MasterPulse veya Pro olan versiyonlarını da değerlendirebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı