Razer mouse pad almaya değer mi?

sahinssahin54

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba yeni bir mouse pad almak istiyorum. Alacağım marka Razer. Reflekslerim hızlı olsa da kontrolüm iyi değil. Bu videoda Gigantus v2'nin daha stabil olduğunu gördüm. Sizin fikirleriniz nelerdir peki? 279 liraya geliyor, kupon ile alınabilecek bir mouse pad mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyat bence çok iyi, ben de aynısını kullanıyorum L boyu 400 TL ye almıştım Amazon’dan. Kesinlikle tavsiye ederim.
Hocam en son aldığımda elimde su toplamaya daha sonra yarılamaya başlamıştı. Bunda öyle olmaz dimi, çoğu YouTuberın kullandığı hyperbilmem ne padi idi. Bundaki kalite yüzünden öyle olacağını sanmıyorum ama, avuç içi ve serçe parmağınızda böyle bir sorunla karşılaştınız mı acaba ?

Bende var memnunum.
peki hiç temizlediniz mi fırça fln mı kullanıyorsunuz?

Hocam en son aldığımda elimde su toplamaya daha sonra yarılamaya başlamıştı. Bunda öyle olmaz dimi, çoğu YouTuberın kullandığı hyperbilmem ne padi idi. Bundaki kalite yüzünden öyle olacağını sanmıyorum ama, avuç içi ve serçe parmağınızda böyle bir sorunla karşılaştınız mı acaba ?

Henüz ihtiyaç duymadım, aylar geçti.

Hayır herhangi bir sorun olmadı, eliniz biraz hassas sanırım. Ama sorun yaratacağını düşünmüyorum gerçekten malzeme kalitesi çok iyi.

Hayır herhangi bir sorun olmadı, eliniz biraz hassas sanırım. Ama sorun yaratacağını düşünmüyorum gerçekten malzeme kalitesi çok iyi.

Evet kaliteli ama yeniden elimde yaralar çıkmaya başladı eskiden X8 mouse padi ile oynardım sıkıntı çıkmazda uzun süre pad kullanmadım 3-4 sene. En son geçen sene Hyper Beast'li bir mosue pad aldım çok yaralar çıktı dedim belki kalitesizlikten, bu şubat ayından, bu aya kadar hiç kullanmadım mouse pad, geçen gün Gigantus'u aldım ama yeniden yaralar çıktı dimastis mi ne deniyr bunlara. Sağa dğru hareket ettirdiğim için hem izler çıkıyor hem de balooncuk gibi kabarcıklar çıkıyor. İlerleyen zamanda ise su toplayıp iltihap kapıyor. Sanırım ya tutuşumu değiştireceğim, ya da mouse padi dik konuma getireceğim, son ihtimal ise avuç içi eldiven alıp öyle yapacağım.

Evet kaliteli ama yeniden elimde yaralar çıkmaya başladı eskiden X8 mouse padi ile oynardım sıkıntı çıkmazda uzun süre pad kullanmadım 3-4 sene. En son geçen sene Hyper Beast'li bir mosue pad aldım çok yaralar çıktı dedim belki kalitesizlikten, bu şubat ayından, bu aya kadar hiç kullanmadım mouse pad, geçen gün Gigantus'u aldım ama yeniden yaralar çıktı dimastis mi ne deniyr bunlara. Sağa dğru hareket ettirdiğim için hem izler çıkıyor hem de balooncuk gibi kabarcıklar çıkıyor. İlerleyen zamanda ise su toplayıp iltihap kapıyor. Sanırım ya tutuşumu değiştireceğim, ya da mouse padi dik konuma getireceğim, son ihtimal ise avuç içi eldiven alıp öyle yapacağım.
Mousepad kumaşlarına bir alerjiniz olabilir. Bütçeniz dahilinde cordura veya cam ürün deneyebilirsiniz.

Bende var memnunum.

Hocam bende almayı düşünüyorum hissiyatı, kayma derecesi kontrolü nasıl sizce videodaki gibi kaymamazlık yapıyor mu yoksa yağ gibi kayıyor mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı